Самотен мъж е открит мъртъв след пожар в Търговище

  • 02 октомври 2022 11:01

  • 1048
  • 1
Самотен мъж е открит мъртъв след пожар в Търговище
© Getty images (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Мъж, живял сам, е открит мъртъв след пожар в Търговище", това съобщи говорителят на областната дирекция (ОД) на МВР в града Ани Кръстева, предаде БТА.

Пожарникарите своевременно са извели от друг задимен апартамент възрастна жена и бебе. Живеещите в кооперацията са били временно евакуирани,

Пожарът в апартамент на шестия етаж е възникнал във вечерните часове в петък. Огънят е бил потушен  от екипи на пожарната служба в областния град с четири противопожарни автомобила. При гасенето е намерен труп на 79-годишен мъж.

По време на  инцидента живеещите във входа на 8-етажния блок граждани са били временно евакуирани. От апартамента над горящото жилище, който е бил изпълнен с гъст дим и огънят е започнал да обхваща дограмата, двама служители на РСПБЗН-Търговище - Красен Марчев и Димитър Станчев, своевременно са извели бебе и възрастна жена, спасявайки ги от надвисналата опасност.

Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.

От ОД на МВР допълниха, че това не е първият случая на загинал при пожар в Търговище от началото на 2022 г. На 3 януари при пожар в дома му в областния град почина 89-годишен мъж, а съпругата му бе спасена. Тогава огънят обхвана и други три къщи, както и стопански сгради в съседство.

Пожар в Търговище взе жертва

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1048 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.02 | 11:31

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини