Бащата на Йомов към един от простреляните: Ще ти пръсна главата!

  • 18 май 2022 16:38

  • 5083
  • 2
Бащата на Йомов към един от простреляните: Ще ти пръсна главата!
© Bulphoto, архив
Слушай новината Слушай новината

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 43-годишен мъж за извършени хулигански действия и закана с убийство, съобщиха от обвинението. 

На 16.05.2022 г. около 22,00 часа на бензиностанция на ул. „Околовръстен път“  в гр. София, обвиняемият Ц.Й. е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – извадил пистолет насочил го към И.П. и произвел изстрел в левия му крак, след което насочил пистолета към М.В. и прострелял и него в левия крак. Деянието по своето съдържание се отличава с изключителна дързост.

Ц.Й. е обвинен и за това, че се е заканил с убийство на И.П. като извадил пистолет, насочил го към мъжа и му казал „Ще ти пръсна главата“.

След случая е образувано досъдебно производство, което е докладвано на Софийска градска прокуратура. Днес, 18.05.2022 г., досъдебното производство е пратено от Софийска градска прокуратура по компетентност в Софийска районна прокуратура. До момента  в хода на разследването са разпитани множество свидетели, направен е оглед на местопроизшествието и са извършени претърсвания и изземвания, назначени са експертизи.

Разкриха причината за екшъна с Йомов

С постановление на прокурор за 72 часа е задържан Ц.Й., предвид опасността да  извърши друго престъпление. Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Теодора Павлова
5083 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Просто човек

2022.05.18 | 17:18

2
30 години преход, мутри, чалга, Мутрата... какво да очакваме?! Закона с цялата му строгост върху наглеца!
пак казвам

2022.05.18 | 17:06

1
за да изпанде един вече не млад човек в такова състояние,явно има сериозна причина

Добави коментар

Водещи новини