Футболистка бе изненадана неприятно след мач, докато чакаше съотборничките си в клубния автобус

  • 03 декември 2021 16:43

  • 5551
  • 1
Футболистка бе изненадана неприятно след мач, докато чакаше съотборничките си в клубния автобус
© Pixabay

Две неизвестни лица са нападнали женският футболен отбор на "Абелас Райнас" и са насилили едно от момичетата. Инцидентът е станал след края на двубой от местното първенство в бразилския щат Пиауи, съобщиха от клуба.

Случаят е от сряда вечерта, когато отборът напуска съблекалнята и се отправя към клубния автобус, на изхода на стадион "Линдолфо Монтейро" в община Терезина. В това време една от футболистките вече се е била качила в автобуса и чакала своите съотборнички. В този момент двете неизвестни лица се качили в автобуса и заплашили шофьора с нож, заповядвайки му да слезе от превозното средство. Тогава единият от тях се нахвърлил върху момичето.

Когато се появил треньорът и видял какво се случва, незабавно извикал полицията. При пристигането си униформените произвели предупредителен изстрел във въздуха, с което прогонили двамата извършители, информира Infobae.

Жена влезе в болница след жестоко изнасилване във влак пред погледа на пътници, никой не реагира

Президентът на клуба определи инцидента като "филм на ужасите", но отхвърли обвиненията, че клубът има вина за случилото се. По думите му сигурността се обезпечава от отбора-домакин, откъдето пък заявиха, че сигурността е обезпечена в стадиона, докато престъплението е било извършено извън него, където "всеки може да стане обект на посегателство в нашето общество".

От футболната федерация на Пиауи пък настояха "Военна полиция" да "засили полицейското присъствие около стадионите в дните, когато има мачове, за да се предотвратят неприятни инциденти, подобни на този".

Владимир Василев
5551 1

Коментари 1

Добави коментар
Пепо

2021.12.03 | 20:49

1
Сега вече сте стане 100% лесбийка.

Добави коментар

Водещи новини