Майката на убитата Евгения към зет си: Изрод и убиец! Как да кажа на внука си, че си убил майка му

  • 23 ноември 2021 11:44

  • 16466
  • 4
Майката на убитата Евгения към зет си: Изрод и убиец! Как да кажа на внука си, че си убил майка му
© Булфото (архив)

Тричленен състав на Софийски апелативен съд (САС) потвърди изцяло определението на Софийски градски съд (СГС), с което на обвиняемите за убийството на 33-годишната Евгения в кв. "Лагера" - Орлин Владимиров и баща му Пламен Владимиров, е наложена най-тежката мярка за неотклонение - "задържане под стража", съобщиха от пресцентъра на САС.

Съдът отказа да назначи медицинска експертиза за здравословното състояние на Пламен Владимиров, тъй като то е ясно, а хроничните заболявания на обвиняемия не са пречка той да получава необходимата медицинска помощ в ареста, включително и когато се налага спешна такава. Бащата, който е обвинен в помагачество за убийството на Евгения, през цялото време говореше за себе си и своите нужди в съдебната зала. Същото говореше и обвиняемия за удушаването на Евгения неин съпруг Орлин - той не поиска нищо за себе си, но настояваше баща му да бъде пуснат от ареста. 

Оставиха в ареста обвиняемия за убийството на Евгения Владимирова и баща му

Съдът отказа, мотивирайки се с тежестта на умишлено извършеното престъпление, високата обществена опасност на деянието, както и продължаващата опасност обвиняемите да извършат друго престъпление, ако бъдат пуснати от ареста. Определението на САС е окончателно и не подлежи на обжалване и протест. Съставът на съда: Председател В. Пенгезов, членове А. Китипова и Д. Любомиров.

Пред съдебната зала майката на убитата млада жена, посрещна обвинения за убийството нейн зет Орлин с викове "убиец", "изрод" и плачейки попита дали и как да каже на внука си, че баща му е убил неговата майка.

Филип Епитропов
16466 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.11.23 | 14:17

2
Бих ги убил и двамата със стреч фолио. А
VAS

2021.11.23 | 14:58

4
YES
Иван

2021.11.23 | 13:13

1
Никой не заслужава такова нещо, но тази защо му е въртяла иши рети ? Една жена ако е УМНА, може да накара един мъж вода да й носи, но тази....
Ивайло

2021.11.23 | 14:57

3
страшен тъпак си, Иване! Само болен мозък може да изкара жената виновна в случая.

Добави коментар

Водещи новини