Дете от Велинград е открито мъртво върху електрически стълб

  • 07 ноември 2021 20:41

  • 19984
  • 3
Дете от Велинград е открито мъртво върху електрически стълб
© Булфото

12-годишно момче от Велинград е открито мъртво върху метален електрически стълб с високо напрежение. Детето е от квартал Анезица, каза говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

"Около 16 ч. на телефона за спешни повиквания е получен сигнал в Районно управление - Велинград за това, че от метален електрически стълб от високо напрежение виси безжизненото тяло на дете. 

Незабавно към мястото са били изпратени екипи на районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ във Велинград, автопатрули на районното управление, дежурна група на районното управление, линейка на Спешна помощ. 

Беше потърсено съдействие на електроразпределителното дружество, което да спре временно електричеството, което протича през въпросния стълб, за да може тялото да бъде свалено. При първоначалния оглед, който е извършен на местопроизшествието, по всяка вероятност се касае за удар от високо напрежение. 

Тежка катастрофа блокира магистрала „Тракия”

Може би детето се е катерило по този електрически стълб, когато е била ударено от волтова дъга. Извършен е оглед под ръководството на разследващ полицай и експерти криминалисти на мястото. Разпитани са хора. Има образувано досъдебно производство".

Последвайте канала на

Теодора Александрова
19984 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
тип

2021.11.08 | 09:55

3
ако детето е мургаво държи в едната си ръка два камъка свързани с гол кабел а от джоба му стърчи ножовка явно това е стълба който е атакуван по голяма грешка трябва да има и следи на разбягали се съучастници
Александър

2021.11.07 | 20:58

1
Сладка мед бе бате ...
Bai hui

2021.11.07 | 21:16

2
S takiva dumi kuv hui te 4aka v ADA ,ne mi se misli bE bAte

Добави коментар

Водещи новини