Фатален инцидент в каравана на лунапарк в Бургас

  • 11 октомври 2021 08:30

  • 4524
  • 2
Фатален инцидент в каравана на лунапарк в Бургас
© Булфото (архив)

Мъж е загинал, а друг е с опасност за живота след инцидент в каравана на лунапарк в Бургас. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас. Сигналът за инцидента е подаден на 9 октомври т.г. около 10.40 ч. в Пето Районно управление - Бургас.

Съобщено е за инцидент в каравана към лунапарк, разположен между мол и голям магазин, при който в резултат на обгазяване с битова газ е починал млад мъж.

Четири станаха жертвите на пожара в дома за стари хора край Варна

Установено е, че загиналият е 36-годишен мъж от Пловдив, обитаващ караваната заедно с 27-годишен мъж от с. Свобода, общ. Камено (и двамата служители в атракциона).

Тялото на загиналия е открито от работничка в увеселителния парк, която живеела в съседна каравана.

По думите ѝ втория мъж бил в неадекватно състояние и не отговарял на повикванията ѝ. 27-годишният служител е откаран от екип на „Спешна помощ“ в УМБАЛ – Бургас, където е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ в кома и с опасност за живота.

Тялото на загиналия е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“. При извършения оглед е констатирано, че караваната се отоплявала с газова печка, като газовата бутилка била монтирана извън караваната и свързана с гумен маркуч за печката. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Радина Лазарова
4524 2

Коментари 2

Добави коментар
ХХХ

2021.10.17 | 14:52

2
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.10.17 | 14:19

1
ВЪВ youtube- Славяни няма, произход на българи, руснаци и поляци, Божидар Димитров

Добави коментар

Водещи новини