Убиха кучета в Божурица, Сливен и Търговище

  • 04 октомври 2021 13:31

  • 641
  • 3
Убиха кучета в Божурица, Сливен и Търговище
© Pixabay

Мъж, застрелял кучетата на съседката си в плевенското село Божурица, е задържан в полицейския арест.

Сигнал за простреляните три домашни любимци бил получен вчера от стопанката им минути след полунощ - две от тях, които били вързани, са починали, а третото - ранено.

Кой хвърля отрова на кучетата в Пазарджик?

Екип от полицейски служители на РУ - Долна Митрополия е запазил местопроизшествието, извършен е оглед от разследващ полицай и ветеринарен лекар.

Установено било, че кучетата били без документи, застреляни са с въздушна пушка - нерегистрирана в МВР, тя е предадена доброволно от извършителя. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.325 "б" , ал.1 от НК, а работата продължава от разследващ полицай.

Служители на РУ-Търговище разкриха мъж, причинил смъртта на куче. Оперативно-издирвателните и процесуални действия били проведени в рамките на бързо полицейско производство по чл. 325б от НК, след като на 24 септември било убито четириного.

Жена на 76 г. ще отговаря за смъртта на отровено куче

В резултат на полицейската работа е установен извършителят - 58-годишен мъж от с. Дългач.

Криминалисти на РУ - Сливен задържаха 35-годишен мъж, причинил смъртта на куче. Сигналът за престъплението, извършено в района на язовир Асеновец, постъпил на 2 октомври в 4.45 часа.

Предприети са незабавни издирвателни действия, в резултат на които извършителят е установен. След поискано съдействие от ОДМВР - Ямбол той е задържан в района на КПП Лесово. Отведен е в РУ - Сливен и задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.
 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
641 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ХХХ

2021.10.04 | 18:25

3
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
Гербеерасть

2021.10.04 | 14:31

2
Да ги избият и в другите градове,скачат по хората и децата ни!

2021.10.04 | 14:10

1
Хора убиват ! Те за кучетата се загрижили

Добави коментар

Водещи новини