Жена откри човешки пръст в любимия си хамбургер

  • 15 септември 2021 13:30

  • 3798
  • 2
Жена откри човешки пръст в любимия си хамбургер
© Freepik

Санитарните власти в Боливия са се самосезирали, след като в социалните мрежи в страната жена разпространи снимки, за да покаже какво е намерила в хамбургера си, който консумирала в една от местните вериги за бързо хранене.

Докато е похапвала от любимия си хамбургер, клиентката с ужас открила, че в сандвича ѝ има... човешки пръст. Случаят е от заведение в градчето Санта Крус.

Какво не знаем за бургерите по света

,,В хода на проверката бе установено, че хамбургерът е бил продаден във въпросното заведение и че в него е имало част от пръст'', коментира пред агенция EFE Хорхе Силва от Защита на потребителите.

По първоначални данни един от работниците, който е отговарял за меленето на месото, в един момент е проявил невнимание и машината захапала два от пръстите му. Веднага след инцидента служителят е бил откаран в болница за лечение, допълни Силва.

Той уточни още, че по време на инцидента мъжът е работил с между 45 и 80 кг месо, което след това се разпределя в хамбургерите.

След случката от веригата разпространиха официално становище, в което увериха, че през всички 21 години, откакто са на пазара, следват и спазват най-високите стандарти за хигиена и качество, а инцидента го определиха за "изолиран случай".

Владимир Василев
3798 2

Коментари 2

Добави коментар
Чашков

2021.09.15 | 15:59

2
А аз като ви говорех ...
Гошо от почивка

2021.09.15 | 13:51

1
Е, поне е имало някакъв процент истинско месо в тоя сандвич.

Добави коментар

Водещи новини