Крими групичка седна да пие, един беше наръган

  • 10 август 2021 11:38

  • 1626
  • 0
Крими групичка седна да пие, един беше наръган
© Pixabay

Служители на РУ Г.Оряховица разследват случай на нанесена средна телесна повреда, изразяваща се в нанасяне на прорезна рана. Това съобщиха от ОДМВР-Велико Търново.

 На 9 август между 02:00 и 02:30 часа на ЖП гара в гр. Г.Оряховица 35-годишен мъж от града се присъединил към компанията на петима мъже от гр. Горна Оряховица и с. Камен – всички криминално проявени, които се били събрали да се черпят с алкохол.

Откриха наръган мъж в кола в Плевенско

По-късно между 35-годишния мъж и компанията възникнал словесен спор, в следствие на което мъжът тръгнал към сградата на ЖП гарата. В тъмната част на улицата бил блъснат в гръб, съборен на земята и му била нанесена прорезна рана в лявото бедро.

На мястото на инцидента в лек автомобил Мерцедес, управляван от единия от мъжете от компанията е установен сгъваем нож. Потърпевшият е прегледан в МОБАЛ Г.Оряховица и освободен за домашно лечение.

Разпитани са свидетели, обстоятелствата са в процес на изясняване, работата по случая продължава, в РУ Г.Оряховица е образувано досъдебно производство по чл. 129, ал.2 от НК.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1626 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини