Ловец закачи пушката си за храст, двама са простреляни

  • 07 юли 2021 10:16

  • 1856
  • 1
Ловец закачи пушката си за храст, двама са простреляни
© Pixabay

Снощи в 23.18 ч. в ОДМВР-Враца е получено съобщение за простреляни лица. Това съобщиха от ОДМВР - Враца.

Полицейските служители са установили, че простреляните лица са 20-годишен жител на село Оселна и 22-годишна жителка на село Лакатник.

Ловец гръмна съседа си без да иска

Установено е, че в гориста местност на около 5 км от село Оселна, двете лица заедно с 42-годишен мъж от село Оселна, излезли на лов за хищници.

Двамата мъже носели законно притежаваните си ловни оръжия - пушка и ловен автомат. По време на лова, пушката се закачила за храст и произвела изстрел, който причинил наранявания на двете лица. При постъпването на пострадалите в МБАЛ – Враца са предприети хирургични интервенции.

Огнестрелните оръжия са иззети от дома на 42-годишния мъж в село Оселна, който е задържан за срок до 24 часа в РУ Мездра. Работата по случая продължава, като поради труднодостъпния и пресечен терен, оглед на местопроизшествието ще бъде извършен в светла част на деня.

Образувано е досъдебно производство за разследване на престъпление по чл.129, ал.1 от НК.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1856 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
XXX

2021.07.10 | 19:19

1
НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА Б.Б Е ЧЕ ИМА ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО СЪС БСП ТЕЗИ ОТ БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ А ИНАЧЕ ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО (15) АКО ИСКАТЕ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ

Добави коментар

Водещи новини