Трагична смърт в пловдивско село

  • 19 април 2021 12:28

  • 47077
  • 0
Трагична смърт в пловдивско село
© Булфото (архив)

Сигнал за намерено безжизнено тяло на мъж във водния канал, който минава през Житница, подали в полицията късно снощи жители на селото.

На място пристигнал екип на спешна помощ, който констатирал смъртта. Починалият мъж е 58-годишен местен жител - Николай К.

Труп без глава и ръце откриха в Разложко

Полицията в Хисаря веднага е започнала разследване. Установено е, че още от обяд в неделя мъжът, който обичал да си пийва, отишъл на гости при свой приятел. Събраната компания се почерпила повече от порядъчно, а малко след 20,30 часа мъжът си тръгнал към вкъщи. Пътя му пресичал минаващият през Житница воден канал, чиято дълбочина е около 2 метра.

Бреговете отстрани са от бетон, а преминаването става през обособени мостчета. Мъжът обаче залитнал и се търколил към коритото на канала, удряйки главата си в бетона. Възрастна жена случайно станала свидетел на случката и установила контакт с него - мъжът бил в съзнание, въпреки че завалял говора.

Труп на удавен мъж в язовир "Въча"

Жената преценила, че няма да може да се справи сама със ситуацията, подала сигнал в полицията и тръгнала да търси помощ, предаде Povdiv24.bg

Пристигналите доброволци обаче го заварили починал. При извършения оглед по тялото няма следи от насилие. По случая е започнато досъдебно производство, а съдебно- медицинска експертиза ще установи причината за настъпилата смърт.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
47077 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини