Ето кой е мъжът, убил собствения си баща в Пловдив

  • 24 февруари 2021 14:54

  • 3415
  • 3
Ето кой е мъжът, убил собствения си баща в Пловдив
© Булфото (архив)

53-годишният Антон Малаков е задържаният за убийството в Пловдив.

Мъжът страда от шизофрения и е зачислен на отчет към Центъра за психично здраве, съобщи Plovdiv24.bg.

Брутално! Син закла баща си в Пловдив

Пред полицаите, дошли на местопрестъплението, се държал неадекватно и заявил, че не помни нищо. Убитият Георги Малаков има общо три деца – двама синове и дъщеря.

По-рано от прокуратурата разпространиха официални данни за трагичния инцидент:

Под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив се извършват активни процесуално-следствени действия по наблюдавано досъдебно производство за умишлено убийство на 87-годишен мъж, извършено на 23.02.2021 г. в Пловдив  – престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс. 

Обвинен за убийство арестант сложи край на живота си в Пловдив

На 23 февруари 2021 г. близък на пострадалия Г.М., на 87 г., направил няколко опита да се свърже по телефона с него. На позвъняванията отговарял синът му - А.М., на 53 г., който твърдял, че баща му не се чувствал добре. Това притеснило близкия на Г.М. и той посетил жилището в централната част на Пловдив, в което бащата и синът живеели. 

Там заварил вратата отворена и открил 87-годишния пострадал мъж да лежи в безпомощно състояние, с видими наранявания, вкл. в областта на главата. Веднага бил подаден сигнал на тел. 112 и на място пристигнали полицейски служители и екип на Центъра за спешна медицинска помощ. 

Пострадалият бил откаран в лечебно заведение, където въпреки оказаната му медицинска помощ, починал. В резултат на проведените от служители на ОД на МВР – Пловдив незабавни оперативно – издирвателни мероприятия и действия по разследването, като евентуален извършител на престъплението е бил установен – 53-годишният А.М. Същата вечер той е настанен в Център за психично здраве в Пловдив.   

До момента са извършени огледи на местопроизшествие, приобщаване на веществени доказателства, разпити на свидетели. Назначени са съдебномедицински и психиатрична експертизи и други. Разследването по случая, вкл. за установяване на актуалното психическо състояние на сина на пострадалия, продължава.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3415 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Viviana20

2021.04.10 | 03:57

3
­­­В­­и­­­ж­­т­е­ ­­­м­о­­­я­т­­а­ ­­т­­и­й­­н­­­ ­­­п­­­у­­т­к­­­а­­­ ­-­ ­­­W­W­W­­.­B­­­G­1­­­7­­­.­­­C­­L­­­U­B­­
ХХХ

2021.03.19 | 20:42

2
ПРИ КОМУНИЗМЪТ НА ТОДОР ЖИВКОВ БЕШЕ ИСТИНСКИ РАЙ ПОСТРОИХА СЕ НАЙ-МНОГО ПЪТИЩА БИБЛИОТЕКИ КИНА ТЕАТРИ И УЧИЛИЩА ПО УЛИЦИТЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИ ДОРИ ЕДИН ПРОСЯК ПОСТРОИ СЕ АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ОЩЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМЕ ТОК ПОСТРОИ СЕ ЦЯЛОТО ВОДОСНАБДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ ВСЕКИ ИМАШЕ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА И НЯМАШЕ ЕДИН БЕЗРАБОТЕН ВСЕКИ ДЕН СЕ ОТКРИВАХА ЗАВОДИ И ЦЕХОВЕ А ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО МАГАЗИНИТЕ БЯХА ПЪЛНИ СЪС ИСТИНСКА ХРАНА БЕЗ ГМО И МНОГО ВКУСНА А УБИЙЦИТЕ ЛЕЖАХА ДО ЖИВОТ ВЪВ СПОРТА БЯХМЕ ВЪВ ТОП 5 НА СВЕТЪТ А ПО СМЪРТНОСТ НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА И НАСЕЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧИ СЪС 3 МИЛИОНА НЯМАШЕ ГРУПИРОВКИ И МАФИОТИ ВСЕКИ ИМАШЕ ПО 2-3 ЖИЛИЩА А ОБРАЗОВАНИЕТО БЕШЕ НОМЕР 1 ВЪВ ЕВРОПА СЕГА Е ТОЧНО ОБРАТНОТО КОИТО НЕ ВЯРВА ЧЕ Е БИЛО ТАКА ДА ПОПИТА РОДИТЕЛИТЕ СИ НЕКА ХОРАТА КОЙТО СА ЖИВЕЛИ ПО ТОВА ВРЕМЕ КАТО МЕН ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ БЕШЕ ТАКА А ТЕЗИ КОЙТО НЕ СА ДА НЕ ПИШАТ ПО ТЕМАТА

2021.02.25 | 11:24

1
Как пък всички убийци,мафиоти,крадци,старадат от шезофрения,други пък св разболяват в ареста,чудно нещо?

Добави коментар

Водещи новини