Пиянски скандал завърши със смъртоносно наръгване в Стара Загора

  • 10 февруари 2021 14:18

  • 2394
  • 2
Пиянски скандал завърши със смъртоносно наръгване в Стара Загора
© Pixabay

62-годишен мъж е убит тази нощ в старозагорския квартал "Самара-3", а сигналът в полицията е получен един час след полунощ, съобщиха от Прокуратурата. 

Окръжна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем и задържа 64-годишен мъж за причиняване на смърт по непредпазливост след нанесена порезна рана с нож. 

37-годишен наръга млад мъж край Сливен

До момента е установено, че на 7 срещу 8 февруари Д.Д. и убитият били в едно и също жилище, където употребили алкохол. Те се скарали и 64-годишният нанесъл порезна рана с нож в областта на ръката на другия мъж.

След това обвиняемият оставил пострадалия С.Р в съседна стая и по-късно установил, че е починал. Бил е подаден сигнал в полицията.

Баща закла 2-годишното си дете и си преряза вените

По делото се извършват процесуално-следствени действия - разпити на свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза и др.

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Стара Загора да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Мъж пострада при инцидент в дома си - откараха го в болница наръган

Образувано е досъдебно производство по чл. 124 от НК-за причинена телесна повреда с последвала смърт. Разследването продължава.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2394 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.02.10 | 15:59

1
Е ква непредпазливост,като го е наръгал си е умишлено,да не са си играли на подхвърленка на ножове та се е намушкал без да иска.

2021.02.10 | 16:01

2
Може да го е спънал без да иска и тоя да е паднал 5-6 пъти на ножа,направо могат самоубииство да го пишат.

Добави коментар

Водещи новини