Условна присъда за 64-годишен мъж, блудствал с трудноподвижна възрастна жена

  • 28 януари 2021 17:41

  • 2683
  • 3
Условна присъда за 64-годишен мъж,  блудствал с трудноподвижна възрастна жена
© Getty Images/Guliver

Съдът е признал за виновен подсъдимия М.Б. (на 64 години), обвинен от Районна прокуратура – Оряхово за извършено от него престъпление по чл. 150, ал. 1, алт. 1 и алт .3 от Наказателния кодекс.

Подсъдимият М.Б. живее в гр. Оряхово, като бил в добросъседски отношения със седемдесетгодишна жена, която през м. септември 2017 г. получила исхемичен мозъчен инсулт. Вследствие на заболяването си тя не можела да се придвижва сама и за болната се грижели синът й и домашен асистент. Около 16 ч. на 13.12.2018 г. възрастната жената била сама в дома си и гледала телевизия. Неочаквано в стаята й влязъл съседът й – подсъдимият М.Б., във видимо нетрезво състояние. Той веднага се насочил към леглото й с вулгарни заявления и започнал да извършва блудствени действия без съвкупление с безпомощната жена. Тя се опитала да го отблъсне, но поради заболяването си съпротивата й била неефективна. Насилникът блъснал пострадалата, при което тя паднала по гръб на леглото. В състояние на уплаха тя започнала да вика за помощ, но това не спряло Б.

16-годишен блудства с 8-годишно дете

По същото време се прибрала живеещата наблизо сестра на пострадалата, която чула виковете й и се насочила към дома й. При внезапната й поява подсъдимият бързо излязъл. Веднага след това бил подаден сигнал до органите на реда. Вследствие на преживяното възрастната жена се почувствала зле и била транспортирана за оказване на спешна медицинска помощ. Пострадалата била освидетелствана от лекар, при което били установени отоци в областта на лицето и кръвонасядания на различни места по тялото й. В хода на разследването е било установено, че деецът многократно влизал в домовете и на други самотноживеещи лица, които обаче успявали да му окажат съпротива.

Осъдиха санитар за блудство с момиче, заплашвал я, че ще вкара родителите ѝ в затвора

С осъдителна присъда на Районния съд в гр. Оряхово на подсъдимия М.Б. е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 2 години и 6 месеца с тригодишен изпитателен срок. Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване и протест пред въззивната инстанция, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Филип Епитропов
2683 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СЪДИЯ

2021.01.30 | 13:14

3
Да се кастрира ВЕДНАГА,па да го пуснат на свобода да видим какво ще прави тогава?
НЕПОДКЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.29 | 16:06

2
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ

2021.01.28 | 20:31

1
Какво обжалване бе???доживотен затвор за този изверг.И защо не му напишете цялото име.

Добави коментар

Водещи новини