Разкриха шокиращи подробности за майката, удряла 11-месечното си бебе в Мадан

  • 15 януари 2021 11:39

  • 28060
  • 4
Разкриха шокиращи подробности за майката, удряла 11-месечното си бебе в Мадан
© Pixabay

Районна прокуратура – Смолян – Териториално отделение – Мадан наблюдава досъдебно производство по чл. 187 от НК - за изтезаване на малолетно лице, за което престъпление се предвижда наказание „лишаване от свобода“ до три години или „пробация“, както и „обществено порицание“. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Пловдив.

На 13 януари 2021 г., е бил подаден сигнал, че в гр. Мадан, обл. Смолян, в жилище, 25-годишна жена е малтретирала бебето си – 11-месечно момче.

Според получената информация тя била ударила детето с шамари и го блъснала на леглото, защото не искало да спи.

Майка преби 11-месечното си бебе в Мадан

По досъдебното производство веднага са започнали процесуално-следствени действия, като е установено, че детето има леко зачервяване в областта на челото и наличие на одраскване. Липсват други травматични увреждания по главата и тялото.

Бебето се намира в добро общо състояние след извършен медицински преглед и издаден амбулаторен лист за обективното му състояние.

И в момента по случая се извършват активни процесуално-следствени действия от органите при РУ – Мадан. Уведомени са Отдел „Закрила на детето“ при Дирекция „Социално подпомагане“ в гр. Мадан, като е проведен мултидисциплинарен съвет.

Мъж преби жестоко 3-годишно момченце в столичния ж.к. "Люлин"

Разпоредено е от Районна прокуратура – Смолян – Териториално отделение – Мадан изготвянето на социален доклад по случая. Назначени са множество експертизи – съдебномедицинска, съдебнопсихиатрична и психологическа, както и видеотехническа.

При събиране на достатъчно доказателства във виновността на определено лице в извършеното деяние ще бъде повдигнато и предявено конкретно обвинение.

Радина Лазарова
28060 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Scherifa

2021.01.15 | 15:41

4
Samo zlobno tapanari v komentarite!!!!! Sigurno ako myakoi se issere nakrivo,pak Gerb schte e zamesen. Samo propadnyalici sa ostanali v BG to.
Васко Р. Младич

2021.01.15 | 12:02

1
Майката е общинарка на ГЕРБ
Ruslan

2021.01.15 | 12:58

3
v Madan niama obshtinaribot gerb, vsichki sa ot DPS. zpak ti cherven bokluk

2021.01.15 | 12:31

2
глъпак,Бойко е виновен че майка ти те е И.С.Р.А Л А

Добави коментар

Водещи новини