Любовна драма завърши със страшен екшън в Годлево

11 януари 2021 10:58

Любовна драма завърши със страшен екшън в Годлево
© Булфото (архив)
20987 4

Любовна драма отприщи страшен скандал в разложкото село Годлево снощи.

Жена от хаджидимовското село Ново Ляски пристанала на мъж от Годлево, след като имала връзка с момче от село Ново Ляски. Вчера следобед четирима от хаджидимовското село се натоварили в автомобил в Годлево, за да вземат момичето, предаде Струма.ком.

Роднини се млатиха в Шивачево

Там обаче ги чакали трима от приятелите на новия любим, които въоръжени с пръти, започнали да удрят по автомобила, с който пристигнали момчетата от Ляски. 

Колата, управлявана от Т. Трифонов е унищожена - с изпотрошени стъкла, изкривени капаци. 

Един от групата от Ляски произвел изстрели с газов пистолет. Пристигнали полицаи, които задържали седем участници в скандала.

Масов бой между роми в "Шекер махала", полицията изпрати пет екипа

В селото има притеснения, че конфликтът заради девойката може да се възроди. На място има засилено полицейско присъствие. 

Радина Лазарова
20987 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
НЕ СЪМ ПЛАТЕН И НЕ ПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАТРИЯ

2021.01.11 | 12:55

2
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА
Трол

2021.01.11 | 18:57

4
Кой ти плаща и аз искам да троля

2021.01.11 | 14:30

3
ходи на лекар бе човек

2021.01.11 | 11:32

1
Оставете ги да се избият тия подобия на човеци.

Добави коментар

Водещи новини