Съседи разказаха какъв е мъжът, разчленил свой приятел в Стара Загора

15 декември 2020 12:48

Съседи разказаха какъв е мъжът, разчленил свой приятел в Стара Загора
© Pixabay
11290 3

Задържаният за жестокото убийство в Стара Загора 57-годишен мъж е бил конфликтен и агресивен . 

Съседи твърдят, че многократно са подавали сигнали в полицията, а след бруталното престъпление хората от квартала живеят в страх.

Убиецът и жертвата от Стара Загора са били в приятелски отношения

Убийството, което разтърси Стара Загора, е основна тема в квартал "Три чучура". Контейнерите, в които случаен минувач открива разчленена жертвата, са на метри от кварталния магазин.

Шокирани са съседите на обвинения за бруталното убийство. Описват го като груб и конфликтен, без постоянна работа. Голямата му слабост - алкохола. Иван Колев разказва, че повод за последния скандал била беседката пред блока.

"Бях направил една беседка тук и само бабите се събираха. Той ходи да се разправя с тях. Конфликтен, защото... постоянно чупеше там прозорците, стъклата, за да може да влезе", споделя мъжът.

Свирепо убийство в Стара Загора: откриха разчленено тяло

Според разследващите убийството е станало в жилището на задържания, след което той се опитал да прикрие следите си.

Никой не се намесил, а скандалите от апартамента били ежедневие.

"Винаги, като се напият, карат се, бият се. Карти като играят - започват да се карат, да хвърлят. МВР-то са идвали, чукат хората, не отваря. Правихме подписка да го изгоним", споделят съседи пред БТВ.

Експертизи ще докажат кога точно е извършено убийството. Очаква се от Прокуратурата в Стара Загора да поискат за обвиняемия най-тежката мярка задържане под стража.

Радина Лазарова
11290 3

Свързани новини

Коментари (3)

Добави коментар
Анонимен

2020.12.15 | 13:57

89180
Хората са правили многократни опити да намесят държавата и не са се отказвали до последния момент. Къде са институциите, къде е държавата? Къде отиват данъците на тези хора?
Държава?

2020.12.15 | 15:13

89256
Какво е това?
Дядо Шишарко

2020.12.15 | 15:08

89251
Ко не, откъдя накъдя ще му правите характеристика чрез комшиите му бря. М чи то според моите зли и алчни съседи, и аз съм такъв. Това значи ли, че съм убиец и мога да си сготвя нещо от тях бря.

Добави коментар