Изплува пикантна секс тайна в драматичната връзка между Деляна и Димитър

  • 10 декември 2020 16:45

  • 67172
  • 13
Изплува пикантна секс тайна в драматичната връзка между Деляна и Димитър
© gettyimages

Димитър, Деляна и Николас са жертвите на най-вероятния и най-стария мотив за престъпление на света – “любовта” и ревността. Близки до жертвите споделили пред “Нова Варна” цялата история.

Тeжкoтo криминaлнo прecтъплeниe e извършeнo в цeнтърa нa Вaрнa, нa първия eтaж в блoк нa ул. “Мaкeдoния”. Основната версия е двойно убийство и самоубийство.

Ето ги Диляна и бившия ѝ Димитър от касапницата във Варна

Историята започва много назад във времето. Димитър Емилов Големанов е родом от Варна, на 40 години. Още на младини не крие русофилските си пристрастия и при възникването на конфликта в Украйна се записва доброволец – рейнджър в сепаратистите „Донецка Република“. Взимал е участие и в мисии в азиатски държави. Там той придобива военен опит и познания за оръжията. Във средите на Варна многократно е изразявал познанията си по военно дело и е показвал негово интервю пред френски канал за участието му в боевете. Отделно се пробва да развива бизнес с две фирми, а през 2019 г. регистрира сдружение “Варна Еко Парк”, в което участва и Деляна. Бизнесът му не успява да се развие, а сдружението внася предложение в Община Варна, което е отхвърлено след протест на жителите на кв. "Галата".

Връзката му с Деляна започва преди повече от 4 години. През цялото време тя протича бурно, с много раздели и събирания. В същността на проблемите, които той разказва пред приятели, се корени двойствената ориентация на приятелката му в интимен аспект и множеството различни партньори. В една от историите, след пореден скандал преди около 3 години, Митко обръсва главата на Деляна.

В друга история техните лични постижения излизат във известен сайт за възрастни и стават достояние и на жълти медии. Деляна е отдадена и насочена към нумерология, астрология и други “науки”. Правила е и опити за публицистика в местни сайтове. Участвала е като модел в различни инициативи и събития.

Стрелба във Варна! Жертвите са три

Цялата история, довела до фаталния инцидент, започва още през лятото. Митко и Деляна живеят в Морската градина на Варна под наем. Митко се включва като инвеститор в известен нощен клуб с още двама партньори. След провала на клуба остават множество задължения към Митко, които той не успява да събере. Както той сам се изразява пред приятели:

“Ближа рани от лятото”. Малко след това следва поредната раздяла с Деляна. Митко на няколко пъти споделя пред приятели: “Не ми се живее повече”.

След около 2-3 месеца отново се събират. Тук се намесва и Николас. Николас е кипърец от шведски произход, който е приятел на Митко. Двамата с него започват да разработват концепция за партита по време на пандемията на частни вили. Нико, както го наричат неговите приятели, има солидни компютърни умения и участва в разработването на сайт и интернет маркетинг за кампанията. Апартаментът, в който се е случил фаталният инцидент, е ползван именно за оперативки, свързани с дейността и партита. Нико също така има приятелка българка, която му помага в начинанието. Версията (неофициално потвърдена).

В нощта преди фаталната случка е имало сигнал до полицията за вдигане на шум. Димитър Големанов е присъствал на мястото пред блока и след това се е прибрал. Големанов получава обаждане от близък, че Деляна от два дни е в апартамента при Нико. Започва кореспонденция между Нико, Деляна и Митко, която силно провокира извършителя. На сутринта Димитър Големанов нахлува в имота с две оръжия – автоматичен и полуавтоматичен пистолет. Заварва Деляна с още едно момиче и Нико, който спи. Последва кратък разговор, след което застрелва първо Деляна, след това Нико и себе си. Второто момиче, което е присъствало и видяло цялата случка, в паниката бяга по бельо от апартамента.

Димитър Големанов оставя след себе си дъщеря на 10 години от бившата му съпруга.

При проведената акция от полицията в апартамента на бабата на Митко, който се намира малко по-надолу от фаталното място, са намерени: автомат и три пистолета, единият е боен, със заличени номера.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
67172 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2020.12.10 | 17:33

1
Не е лесно да си русофилистик!
радио

2020.12.12 | 01:02

13
само не разбрах защо трябва да си политик за да ти е ясно исторически че и руснаците и русофилите са хора пияндета необичащи да мислят и накрая убийци и самоубийци като тук не говорим за царска русия и поетите и писателите им
транзистор

2020.12.10 | 18:54

5
Само фанатиците и глупаците търсят политика навсякъде, дори и в убийство от ревност
малиииии

2020.12.10 | 18:02

2
колко си прав!!!!!

2020.12.10 | 21:12

12
Няколко мизерни боклука по-малко на света. Така той ще стане малко по-добро място!
Anonimen

2020.12.10 | 21:02

11
И като е проститутка какво, трябва да бъде убита ли? Макар и проститутка, явно много е била обичана, за да се случи това.
хахах

2020.12.10 | 19:41

6
тя е проститутка от 7 години, какво я жалвате? Пуснете си някой неин клип, има ги безплатно в интернет (стотици са)
El toro de la Vega

2020.12.10 | 20:33

10
Еми кажи кои е саита да видиме клиповете!

2020.12.10 | 20:14

9
v koi sait da gi vidim klipovete? za edin priatel pitam
швейк

2020.12.10 | 19:46

8
то какъв да е, освен малоумник, щом е русофил и доброволец в донецк
мхм

2020.12.10 | 19:41

7
Убитата се казва Деляна, която от 3 години работеше като проститутка, заедно с приятелката си/сестра Изабела и има стотици клипове онлайн как си правят оргия. Не е любовен триъгълник, а стократен ромб. Сега да гори в ада мършата
Сърбеца

2020.12.10 | 18:42

4
Гъ.з глава затрива са казали хората !
Васо Сръбския

2020.12.10 | 18:13

3
Мръсна ненаситна ку.рветина

Добави коментар

Водещи новини