Ефективна присъда за мъж, заканил се на жена: Ще ти резна главата. Ще ви затрия и двамата със сина ти!

04 декември 2020 11:15

Ефективна присъда за мъж, заканил се на жена: Ще ти резна главата. Ще ви затрия и двамата със сина ти!
© Pexels
466 1

Ефективно наказание лишаване от свобода получи обвиняем за отправяне на закани с убийство по обвинителен акт на Софийска районна прокуратура, съобщиха от пресцентъра на СРП. 

Ефективно наказание от една година „лишаване от свобода“ получи подсъдимият Е. П., на 58 г., по внесен в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура за престъпление по чл. 144, ал. 3 вр. ал. 1 вр. чл. 26, ал. 1 от НК.

Мъж с нож в ръка крещя на родителите си: "Ще ви изкормя, ще умрете в мъки..."

Подсъдимият Е. П. е признат за виновен за това, че на 17.12.2017 г., с две деяния, се е заканил с убийство на пострадалата Л. Ш. и сина ѝ Г. Ш., както следва:

На горепосочената дата около 16,30 ч. в магазин на бул. „Цариградско шосе”, гр. София, Е. П. се заканил с убийство на Л. Ш. и сина ѝ Г. Ш., като изкрещял: „Ще те смачкам. Сега отивам при Г. и ще ви затрия и двамата”, като това заканване би могло да възбуди основателен страх у Л. Ш. за осъществяването му.

На същата дата около 18,30 ч. в ж.к. „Дружба”, гр. София, подсъдимият се заканил с убийство на Л. Ш. и сина ѝ Г. Ш., като хванал пострадалата за врата и ѝ казал: „Ще ти резна главата. Ще ви затрия и двамата”, и това заканване би могло да възбуди основателен страх у пострадалата Л. Ш. за осъществяването му.

Две години затвор за закани с убийство спрямо мъж в гр. Видин

Наказанието, постановено от Софийски районен съд, следва да бъде изтърпяно при първоначален „общ“ режим.

Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Софийски градски съд.

Радина Лазарова
466 1

Коментари 1

Добави коментар
НЕ ПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ

2020.12.07 | 16:40

82059
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ

Добави коментар

Водещи новини