Бащата на убитите в Сандански деца с нови шокиращи разкрития

Бащата на 3-годишното момиченце и 5-годишното момче, убити от майка си в Сандански, разказа още подробности за семейния си живот. 

Георги Трайков е съсипан, споделя, че месец и половина преди трагедията Кристина и децата се изнасят от семейния дом. Той прекарва дни, без да ги види или чуе.

Бащата на убитите деца разкри страшни тайни за жена си

"47 дни не ги бях виждал - толкова време да не си виждаш децата“, казва Георги пред БТВ.

Разказва, че е подавал сигнали до институциите, но от там го успокоявали, че децата му са на сигурно място.

"Нито една институция не ми повярва за това, което се случва. Социални грижи, Закрила на детето, в полицията съм ходил, молил съм се, хората са казвали - децата са при майката, няма страшно, няма страшно. В Закрила на детето казах: "Добре, ако стане нещо, кой ще обвиняваме после?", разказва бащата.

Социалната служба в града отрича да е знаела за проблемите в семейството. 

Проблемите им с Кристина не са отскоро. Появили се още след раждането на първото им дете. Но в последните месеци се задълбочили.

"Трудно се справяше с работата си, като цяло не и се работеше, нямаше стимул. Казах ѝ: "Искам да видя, Криси, стимул в тебе. Ако ти и децата сте добре, нямам нужда от повече", казва през сълзи Георги. 

Малко след този разговор се случва немислимото. 

Братът на Кристина Милян Дончев се прибира от чужбина, където живее от 10 години. Той твърди, че сестра му е била жертва на системен семеен тормоз.

"Кристина е един смачкан човек, аз не мога да я позная, това не е моята сестра. Никога не е имала признак на агресия", казва Милян.

Майката на убитите в Сандански деца е направила самопризнания

"Родителите ѝ ги беше срам да си признаят. С майка ѝ разговарях, тя каза: "Да, ние също усещаме, че има някакъв проблем", допълва Георги за Кристина. 

Коментари

 1. 2020.11.27 | 20:48
  Този свят не е за ангели, всичко това показва колко злобни съдници сме хората....... Много жалко за дечицата всичко друго ще тегли и на този и на другия свят... АМИН
 2. 2020.11.27 | 08:09
  Ако говорим за параноидна шизофрения то всъщност това е порок и се придава по наследство, реално ако нямаш в родословното дърво болен родниа можеш да търсиш причината дрyгаде, и всякакви недоказани заключения за диагноза също са престъпление, това не е някаква настинка, при доказано болни винаги има фатален край
  1. 2020.11.27 | 08:12
   доказано болните им се прави снимка на мозъка и няма как да не се забележи това състояние, това е много тежка болест
 3. 2020.11.27 | 04:26
  ОТ ХУБАВО НИКОЙ НЕ БЯГА АРЕ В ПАНДИЗА И ТИ СВИНЬО МРЪСНА
 4. 2020.11.26 | 10:29
  Никой не бяга от хубав живот.тоя да не лъже.
 5. 2020.11.26 | 10:26
  Тоя е по виновен от жена си ,защото като му гледам мазната мутра той я е довел до тава състояние .трябва да отговарят и двамата.
 6. 2020.11.25 | 15:19
  Аре бе, че то Сандански огромен метрополис като Ню Йорк примерно, та не се могъл да ги намериш и макар от далеч да си видиш децата, като ги извеждат на разходка примерно! Тия ги разправяй на някой, дето ще ти повярва - нормалния баща всеки ден ще ходи около къщата, за да ги зърне макар и за малко!
 7. 2020.11.25 | 14:14
  Социалните служби отказват да си вършат работата. Цигани се разхождат с деца и просят и няма реакция. ДАЗД трябва да бъде съдена.
  1. 2020.11.25 | 15:04
   трябав да бъде немедлено зкрита. там е пълно с метреси и държанки на наши хора
 8. 2020.11.25 | 14:48
  Tja ot dobro ne se e iznesla ot doma si. Ta toi laze. Kato mu gledam fizonomiata, izobshto ne mi vdahva doverie. Gorkata zena, koi znae kakvo e prezivjala.
 9. 2020.11.25 | 14:25
  тоя да не се прави на света вода ненапита, тази жена не е психясала току така от хубаво живот с тоя тюмбел
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално 18+

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет