Задържаха 33-годишен, блудствал с 14-годишно момиче

  • 20 май 2020 15:58

  • 3988
  • 2
Задържаха 33-годишен, блудствал с 14-годишно момиче
© Getty Images (архив)

На 19.05.2020г. с постановление на прокурор при Софийска районна прокуратура обвиняемият Петър Г., на 33 години, е задържан за срок до 72 часа.

По воденото досъдебно производство на обвиняемия са повдигнати обвинения за престъпление по чл. 150 ал.1 от НК за това, че на 18.05.2020 г. около 17. 00 ч. в гр.София , в ж. к. “Люлин”, на спирка на масовия градски транспорт, извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст, чрез използване на сила – застанал плътно зад гърба на Д.А., която стояла права на предпоследната врата на тролейбус и чакала да слезе, след което извършил блудствени действия спрямо нея.  

Съдят 43-годишен мъж, блудствал със 7-годишната си племенница

Д.А. се развикала и се отдръпнала настрани, в този момент тролейбусът спрял на спирката и вратата се отворила, Петър Г. слязъл, Д.А. слязла след него. Петър Г. опитал да я хване за ръцете, но тя ги отдръпнала, и тръгнала да пресича бул. „Захари Стоянов“. Обвиняемият тръгнал след нея, като ѝ отправил нецензурни реплики.  Д.А. продължила да вика, и в този момент Петър Г. бил задържан от намиращите се в близост полицейски служители на 09 РУ – СДВР.

По случая е образувано досъдебно производство, в хода на което е установено, че обвиняемият Петър Г. е многократно осъждан за различни престъпления против личността и собствеността. За извършването от него престъпление се предвижда наказание лишаване от свобода от две до осем години.

Предвид високата обществена опасност на деянието и извършителя, на 19.05.2020 г. прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа, след изтичането, на които ще бъде изготвено и внесено искане до СРС за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3988 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.05.24 | 13:45

1
Познайте цвета на извършителя! Въпрос с много понижена трудност.
bobi

2020.05.26 | 15:48

2
kıkıv ne smislen komentar tuka se kasae za bludstvo na maloletno dete vie pisete cveta moje dae bql samo cernite cvetove li vırsat prestıpleniya po zatvorite ne lejat samo cerni v posledno vreme poveceto izvırşiteli na prestıpleniq sa bılgari i dori i uniformeni izglejda ne ste mnogo kompetenten po tezi nesta ne pisete gluposti

Добави коментар

Водещи новини