Затвор за майка, снимала и разпространявала вулгарни клипове с участието на дъщерите ѝ

35-годишна гражданка на Швеция бе осъдена на шест години лишаване от свобода, след като бе доказана вината ѝ в продуцирането и разпространението на порнографски материали в интернет с участието на две от петте ѝ деца на възраст 14 и 8 години.

По информация на ''El Pais'', освен нея, в престъпната група били замесени още петима души, които също са с ефективни присъди от шведския съд.

Всичко започнало, когато властите в скандинавската държава се сдобили с информация, че няколко жени използвали собствените си деца в порнографски клипчета, които впоследствие разпространявали и продавали в интернет. Полицията в Швеция успява да залови две от тях, като на по-късен етап установява, че трета е успяла да избяга от страната с поне четири от петте си деца и да се укрие в Испания.

След съвместна операция между шведските и испански власти жената е открита и арестувана. Тя е била задържана в жилище, което е обитавала с четири деца - три момичета на 14, 8 и 5 годинки, както и едно момче на 13 години. Според събраните на място доказателства жената е принуждавала именно двете си дъщери на 14 и 8 години да участват във вулгарните сцени, които тя лично снимала. Тъй като задържаната не е извършила престъпление на територията на Испания, местните власти са дали разрешение тя да бъде екстрадирана в родината ѝ, където да бъде съдена.

В процеса на следствието и досъдебното производство шведските властите са задържали всички, които са имали участие в престъпната група, както и няколко от купувачите на порнографското съдържание.

Децата на осъдените са изпратени в приемни семейства.

Коментари

  1. 2019.10.31 | 08:32

    Я кажете дали тези жени, не са приемни " родители" на тези деца ?

  2. 2019.10.31 | 07:44

    Много е вероятно тази жена да е осиновителка на децата

  3. 2019.10.30 | 21:10

    Изроди!!!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално 18+

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет