Баща бие и малтретира бебето си на няколко месеца, защото не можело да ходи

Полицията в Саудитска Арабия е арестувала мъж, който периодично е малтретирал и биел дъщеричката си, която била едва на няколко месеца. Причината според обясненията на баща ѝ е била, че малката не знаела как да ходи на краката си, а вместо това по цял ден пълзяла.

За назидание мъжът е удрял и редовно биел малкото момиченце, а някои пъти дори е стигал дотам да я вдига и пуска на земята.

Заради разпространено видео в социалните мрежи как малтретира бебето властите в арабската държава са се самосезирали и са установили местонахождението на палестинския гражданин Юсуф Алкютай, информира ''La Vanguardia''.

Въпросното видео възмути целия арабски свят, като по-голямата част от потребителите поискаха детето му да бъде незабавно отнето, а той да бъде подведен под съдебна отговорност.

От своя страна мъжът се извини за постъпката си и сподели, че вината е на съпругата му, която го напуснала и го оставила да се оправя сам с четирите им деца.

,,Вместо да ме обвинявате, би трябвало да се молите за мен и да ме съжалявате'', категоричен е Юсуф Алкютай.

Коментари

 1. 2019.10.25 | 16:01

  Този резняк ще го късам парче по парче. Жена му е избягала защото е видяла кой знае какво, а няма на кого да се оплаче. Искам този тип за 24 часа..... сигурно ще се моли да умре по-бързо гадината

 2. 2019.10.24 | 15:20

  Това може да го измисли само някой от онези култури, където мъжете са винаги невинни и за малоумщината им винаги са виновни най-вече жените. Нещастник! Не, че ги няма и другаде, ама в "онези" култури са преобладаващи.

 3. 2019.10.24 | 14:52

  Тази новина е в раздел "България"?!

 4. 2019.10.24 | 14:05

  Тоя изрод трябва жив да го одерат, по тоя начин това дете няма да проходи до петата си годинка.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално 18+

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет