Родители държали 5 дни тялото на починалата си дъщеря до новородената ѝ сестричка

Семейство от Великобритания е държало в дома си, в специално изградена стая с контролирана температура на охлаждане, тялото на 6-годишната си дъщеричка, за да е ''близко до новородената ѝ сестра''.

Причината е, че 6-годишната Дарси Роджър издъхва едва седмица след раждането на второто дете на семейството вследствие от коварно заболяване. Родителите признават, че изпитвали вина, тъй като не съумели да изградят дългосрочна връзка между сестрите, поради което решили, че именно по този начин ще се ''реваншират'' за загубеното време, макар и по доста необичаен начин.

По думите на семейството самата Дарси Роджър приветствала идеята на родителите ѝ да позадържат известно време тялото ѝ след като почине, за да прекара още малко със сестричката си.

,,Най-опустошителното е, че Дарси не успя да прекара достатъчно време с Беа. Щяха да бъдат най-добрите приятелки'', разказа за събитията пред ''Дейли Мейл'' майката, които реално се случват през януари тази година, но едва сега случаят получава гласност сред обществеността.

След кончината на по-голямата им дъщеря семейството решава да създаде модна линия дрехи в памет на Дарси. Те успяват да съберат повече от 3000 евро, които даряват на благотворителна организация за лечение на болни деца.

Коментари

 1. 2019.10.14 | 15:37

  Благодарение на Сюлейман Чуфут Паси,Сашо Нереза, ДрагалЪФския Ай дук и някои други от СДС-Шайката, тази Евро-гейска ценностна система също ни споходи!

 2. 2019.10.14 | 15:26

  Възбуждащ? И ти си бръмнал като тези родители. Те поне от мъка... @ ти от слободия ли?

 3. 2019.10.14 | 15:26

  Идиоти!

 4. 2019.10.14 | 14:43

  А какъв е този foot fetish на снимката? Възбуждащ е, но не му е мястото под тази новина!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално 18+

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет