13 г. затвор за млада архитектка, отрязала пениса на любовника си с лозарска ножица

  • 26 септември 2019 11:50

  • 5165
  • 2
13 г. затвор за млада архитектка, отрязала пениса на любовника си с лозарска ножица
© Pixabay (архив)

Млада аржентинка беше осъдена на 13 години затвор за опит за убийство, след като отрязала пениса на любовника си с лозарска ножица, предаде Франс прес.

28-годишната архитектка Бренда Баратини беше призната за виновна от съдебен състав в град Кордоба.

"Съжалявам за постъпката си, не съм искала да убивам никого. Пропилях живота си, искам да продължа нормалното си съществуване!", проплака подсъдимата, преди да чуе произнасянето на присъдата.

По време на процеса младата жена призна, че искала да отмъсти на партньора си, но не и да го убие. Той се отнесъл към нея като с трофей и споделил интимни видеозаписи с нея със свои приятели.

"Това разсипа живота и кариерата ми!", довери Бренда Баратини. Адвокатът ѝ Иван Сирони ще обжалва присъдата. "Никога досега в историята на аржентинското правосъдие не е имало присъда за опит за убийство заради нараняване на пенис!", заяви юристът.

Потърпевшият Серджо Ф. свидетелства, че Бренда му поставила капан на 25 ноември 2015 година. Тя привързала очите му като за еротична игра, преди да използва лозарската ножица. Серджо успял да напусне апартамента на любовницата си с помощта на съседите, въпреки че изгубил много кръв.

Последвайте канала на

БТА
5165 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
РММ

2019.09.29 | 16:40

2

Тази новина отново е в правилния раздел - България. Каква ни е връзката с Аржентина, не е ясно, но да е жива и здрава майката на редактора!

Реванш

2019.09.29 | 16:28

1

Защо затвор ??? Тя не е държала никой против волята му ???
Отрежете й гърдите, вагината и матката и я оставете в общите части на някоя сграда да се оправя... ако оцелее, оцелее!!!

Добави коментар

Водещи новини