Откриха труп на мъж във Враца

  • 25 август 2019 17:28

  • 13450
  • 3
Откриха труп на мъж във Враца
© Булфото (архив)

Полицаи и пожарникари са разбили врата на апартамент в бл. 57 в ж.к. „Сениче“ във Враца. Днес около обед мъж подал сигнал на тел. 112, че от жилище на седмия етаж се носи непоносима миризма.

Пред блока незабавно пристигнали линейка, полиция и пожарна. След като никой не отворил, те разбили вратата и се натъкнали на ужасяваща гледка. В тристайния апартамент открили разложеното тяло на 60-годишния Милчо Христов. Горещините от последните дни изиграли своята роля, за да се разнесе отвратителна миризма в целия вход, съобщава BulNews.

Мъжът работел като таксиметров шофьор към местна фирма и от няколко дни никой не бил го виждал. Жената, с която живеел, била заминала на село и така той останал сам в жилището. Пред блока продължава да стои паркирания автомобил, с който Милчо работел.

Съседи разказват, че починалият имал здравословни проблеми, но никой не се ангажира да посочи кога за последен път е бил видян във входа.

Екипи на Гражданска защита и пожарната свалили човешките останки от седмия етаж. Трупът е бил откаран в моргата, за да му бъде направена аутопсия и да се установи причината за смъртта на мъжа.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
13450 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.08.25 | 19:24

3

При положение, че България беше изсточена през Кипърски офшорни сметки, това означава ли, че трябва да имам и Гръцко гражданство?

Да ви иба демокрацията мафиотска

2019.08.25 | 18:35

1

Още нищо не се знае за разстреляните и разчленени в Негован, ето ти седесарска демокрация и във Враца.

2019.08.25 | 18:52

2

да еврото подна със 20 пункта ако не и с повече спрямо долара, а процентите по влоговете и цените на имотите бетон и това ако не е поредния обир., басма ти цепя

Добави коментар

Водещи новини