Автобус и кола се удариха челно край Кочериново, жена и момиче загинаха

  • 16 август 2019 08:58

  • 4327
  • 1
Автобус и кола се удариха челно край Кочериново, жена и момиче загинаха
16 86дни
© Кадър - Нова телевизия

Двама са загинали, а друг е пострадал при пътен инцидент на главен път Е-79 край Кочериново, станал тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът е подаден малко след 7.30 часа. Челно са се ударили лек автомобил и автобус. Водачът на лекия автомобил губи контрол над управлението на моторното превозно средство, след което се удря челно в насрещно движещ се автобус. Наложило се е пожарникарите да режат ламарините на леката кола.

Момиче на 16 години е втората жертва от катастрофата тази сутрин на Е-79, съобщиха от полицията в Кюстендил. Момичето е починало по-късно след произшествието в болницата в Благоевград.

При пътния инцидент на главния път Е-79 , в близост до разклона за Кочериново, на място е загинала 54-годишна жена. Тя е била пътничка в л.а. "Фиат", със сръбска регистрация. Водачът на лекия автомобил е настанен в благоевградска болница. Няма пострадали пътници от автобуса, казаха още от полицията. От там уточниха, че пътниците в лекия автомобил са сръбски граждани.

Движението на мястото на катастрофата и в момента се регулира от пътни полицаи. По случая ще бъде образувано досъдебно производство в РУ Рила, уведомен е и дежурен прокурор.

В момента се извършва се оглед.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4327 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Костов и бандата му

2019.08.16 | 09:22

1

да загинат, а не невинни хора.

Добави коментар

Водещи новини