Съученици на загиналото момче в аквапарка: Обичаше екстремните спортове

Аквапаркът в Приморско, където вчера загина 18-годишно момче, не работи тази сутрин.

Полицията е иззела всички камери от обекта и ще ги прегледа щателно. Образувано е досъдебно производство по случая и разследването продължава. Тежкият инцидент е станал на атракциона "Цунами". Според правилата в аквапарка, за да се ползва този атракцион трябва да си висок над 1,50 метра и да си пълнолетен. Загиналото момче и неговият приятел са отговаряли на тези изисквания. Младежът се е спускал, когато бил застигнат и блъснат от своя връстник. При сблъсъка е получил тежка травма на главата и е починал на път за болницата.

Загиналият младеж е Станислав Гонев от старозагорското село Кирилово. "Много добро момче. Съученици бяхме. Учим в гимназията по строителство в Стара Загора. Обичаше екстремни спортове, но не беше лош. Сега щеше да е 12-ти клас. Разминавахме се по коридорите в училище. Съвсем нормално и добро момче. Много нелепо. На пързалките трябва да има човек, който да следи при пускането и долу също да има човек", казаха пред камерата на БТВ приятели и съученици на загиналия 18-годишен младеж.

Младежът, предизвикал инцидента, също е пострадал. Той е бил приет в реанимацията на бургаската болница. Часове по-късно обаче е подписал декларация, че се отказва от лечение в болницата и е изписан, като отказа да говори пред камерата.

 

Коментари

 1. 2019.08.09 | 09:09

  Полицията е иззела камерите. Явно ще ги пращат за експертиза. Дали са сертифицирани да се използват за видеонаблюдение!

  1. 2019.08.09 | 14:18

   да не би да мислите, че записите се съхраняват в самите камери?!

 2. 2019.08.09 | 09:49

  Може би искат да кажат-
  ,,Полицията иззе Записите от камерите...",а не самите...камери...?!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално 18+

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет