Убитият мъж в Пловдив намушкан многократно в гърлото с нож и стъкло от чаша

  • 28 декември 2018 14:51

  • 8835
  • 0
Убитият мъж в Пловдив намушкан многократно в гърлото с нож и стъкло от чаша
© Булфото (архив)

Битов скандал е причина за убийството на 63-годишния мъж в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Окръжна прокуратура наблюдава досъдебното производство за умишлено убийство. На 27 декември 2018 г. е подаден сигнал на тел. 112, че в къща в град Пловдив е починал мъж с инициали П.С., на 63 г. След проведени бързи оперативно-издирвателни мероприятия от полицейски служители на ОДМВР - Пловдив, под ръководството на Окръжна прокуратура - Пловдив, е установено, че П.С. бил в къщата заедно с 38-годишната Е.А. и С.С., на 20 г. Между тях възникнал битов скандал, след употреба на алкохол, след което Е.А. и С.С. нанесли множество удари с нож и стъклена чаша спрямо П.С. Той е починал в резултат на наранявания в областта на шията.

Е.А. и С.С. са били задържани от полицията при опит да напуснат град Пловдив. Предстои те да бъдат привлечени като обвиняеми, като в зависимост от резултатите от назначените експертизи ще се преценява и за по-тежка квалификация по повдигнатото обвинение.

Двамата ще бъдат задържани за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, който ще внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо тях.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8835 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини