Откриха служител на чейндж бюро овъглен до колата му край Тервел

  • 18 декември 2018 15:35

  • 13957
  • 5
Откриха служител на чейндж бюро овъглен до колата му край Тервел
© Булфото

Трагичен инцидент се е разиграл в началото на декември в град Тервел, съобщи Burgas24.bg.

Служител в местно чейндж бюро е открит овъглен до автомобила си, няколко дни след като изчезва безследно.

"На 4.12 изчезна моят племенник Манол Стоянов от град Тервел. На другия ден го намериха в село Войниково - вързан в колата си и жив изгорен на предната седалка. Някой от вас да е чул за случилото се? Пресцентърът на полицията не отрази случая и до днес няма задържан. Вече две седмици не знаем какво да кажем на 5-годишната му дъщеря. Отиде си един 36-годишен мъж, все едно никога не е живял. Моля, попитайте какво се случва… пак ли се върна ерата на безследно изчезнали хора и мълчание на властта", написа лелята на загиналия. 

Окръжният прокурор на Добрич Пламен Николов разкри подробности по случая, както и основната версия, по която работят разследващите.

"Както съобщихме, Стоянов е работел в местно чейндж бюро. Един ден, в началото на декември неговата колежка отива на работа и открива, че в служебната каса липсват около 30 хиляди лева и над 1000 евро. Няма следи от влизане с взлом, вратата също не е разбита. Липсва и колегата й Манол. Жената подава сигнал в полицията и след като органите на реда не откриват 36-годишния мъж, го обявяват за издирване. Няколко дни по-късно овъгленият труп на Стоянов е открит в тервелското село Войниково. Той се намира непосредствено до автомобила му, който също е опожарен", каза Николов.

Пламен Николов разкри, че по случая са образувани две досъдебни производства – едно за кражбата на парите и друго за смъртта на Стоянов.

Основната версия, по която работят разследващите е самоубийство, като един от вероятните мотиви е фатално увлечение към хазарта, последвано от сериозна задлъжнялост. По думите на окръжния прокурор, по трупа няма данни за насилствена смърт.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
13957 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Дойчо "Чукач@"

2018.12.23 | 17:15

5

100 %-во убйиство и то на професионално ниво. Полицията няма доказателства и разказва прилазки за самоубйиство заради хазарт..

Toni

2018.12.18 | 20:27

4

Izmislici da stresnat mladejtta.. Poneje pravqt po nqkoi druga pakost ili otsustvat vecherno vreme

Скапаняци

2018.12.18 | 16:47

2

Вързан и изгорен - опит за самоубийство????????

Оф

2018.12.18 | 17:04

3

Нещо май сценария се е променил, вече не пише че е бил вързан. Хм.... Защо ли?

Алфред Хичкок съм

2018.12.18 | 15:53

1

Добър сюжет за сценарии

Добави коментар

Водещи новини