Премиерът Главчев: Гласувах за европейска, стабилна България и редовно правителство

  • 27 октомври 2024 08:38

  • 540
  • 6
© Novini.bg

Служебният премиер Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в упражни правото си на вот тази сутрин.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 767

Той избра да гласува на машина в столичното 5 ОУ „Иван Вазов“.

Главчев припомни, че машините са минали проверка и служебният кабинет е положил всички усилия, за да гарантира честността на вота.

"Гласувах за европейска, стабилна България и за такова правителство – редовно, стабилно, което да спазва Конституцията на страната и да се води от интересите на хората", поясни той.

На въпрос готов ли е отново да бъде премиер, ако депутатите пак не успеят да съставят редовен кабинет, Главчев подчерта: „Доколкото и докогато е необходимо, дотогава ще продължи да управлява нашето правителство. Надявам се обаче да има редовно правителство.”

Българите гласуват на поредни предсрочни избори за народни представители

Според него постоянното ходене на избори е дотегнало на всички.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
540 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Валери Зайце

2024.10.27 | 12:33

6
Кое е стабилното бе главун?
циганино певски

2024.10.27 | 11:19

5
сигорно е гласувай л за дпс този сопол
К.ур за К А ТИЛА

2024.10.27 | 10:35

4
ЛЕКУВАЙТЕ ПСИХИЧНО БОЛНИЯ ОЛИГОФРЕН ФОРУМЕН ПЛЪХ МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-ПСИХОТО ОТ СЕВЛИЕВО. ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. ПЪЛНИ САЙТА С ШИЗО ЛАЙНАТА СИ ПО ЦЯЛ ДЕН!
БГ

2024.10.27 | 09:51

3
Гласувах за Величие
никога повече Американски ОКУПАТОР в България

2024.10.27 | 08:52

2
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
Анонимен

2024.10.27 | 08:43

1
Открил топлата вода. Всеки иска България да е стабилна

Добави коментар

Водещи новини