"БСП - Обединена левица" регистрира листите си за изборите

  • 23 септември 2024 18:24

  • 2184
  • 10
"БСП - Обединена левица" регистрира листите си за изборите
© Novini.bg

"БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - Обединена левица" регистрира поетапно своите листи за участие в предсрочните парламентарни избори в цялата страна, съобщиха от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Левицата във Варна избра знаково да се регистрира за изборите в Деня на Независимостта, 22 септември.

"Разделението е зад гърба ни и гледаме напред. Обединени можем много повече", категоричен беше водачът на листата Борислав Гуцанов. Той допълни, че това, че лявото у нас от 1 милион избиратели се е свило до 150 000 гласа на последните избори, е огромен проблем не само за левицата, но и за страната ни. "Затова "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - Обединена левица" е решена да се бори за всеки глас и да се обърне към всеки лявомислещ човек в България", посочи социалистът.

В Деня на независимостта лявото обединение регистрира своята листа и в Русе. "На тези избори левите хора ще бъдат достойно представени от Обединената левица. Основната ни цел е да върнем лявото на мястото му - като водеща сила в политиката на страната. Листата ни е прекрасна комбинация от млади хора и доказали себе си професионалисти, с които през идния месец ще бъдем сред гражданите на Русе и областта. Надявам се в кампанията да успеем да мотивираме русенци да гласуват, защото това е критично за бъдещото развитие на страната ни", каза водачът на листата Иван ИвановИван ИвановИван Иванов е роден през 1975 в гр. Шумен, завършва средно образование в гр. Шумен в ГПЧЕ „Никола Й. пред русенските медии. 

Днес с листа от 28 кандидати коалиция "БСОП - Обединена левица" се регистрира за предстоящия в Бургас. "За първи път лявото политическо пространство се явява по този начин на избори – обединено. Най-важното е, че в лявото пространство сме заедно и ще водим позитивна, градивна и добронамерена кампания", каза водачът на листата и председател на Икономическата комисия в 50-ото НС – инж. Петър Кънев. Той подчерта, че е имало изключително голям интерес към листата на левицата и тя дори е с трима човека по-дълга от необходимото.

Мощно сътресение в БСП преди изборите: Искат Зафиров и Гуцанов да напуснат ръководството

Левите във Велико Търново тръгват на избори с водач в лицето на Мариана Бояджиева и нови лица от почти всички професионални сфери, а средната възраст на листата е 43 години, мъжете са 10, а дамите са 6. "Амбициите ни са да се срещнем с максимален брой избиратели в областта. Нашата предизборна програма е от 100 точки и е насочена към ускореното развитие на страната. Искаме да намерим подкрепа за нея, за да можем да я осъществим", сподели Бояджиева.

Днес левите се регистрираха и във Видин, Габрово, Кюстендил, Разград, Търговище и Ямбол. По време на регистрациите те подчертаваха интереса към новото обединение и участието в листите му и определиха като спекулации тиражираната информация за откази от участие.

Утре "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - Обединена левица" регистрира листите си и във Враца, Добрич,  Кърджали, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Пловдив област, Силистра, Сливен, Смолян, София – 24 МИР и 24 МИР, София област, Стара Загора, Хасково, съобщават още от коалицията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2184 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Ай бег йор пардон

2024.09.24 | 08:00

10
Лозунг в тотален разрив с историческата реалност.
⚡Важно съобщение⚡

2024.09.24 | 06:11

9
Рашистката педерация вече приема за ⚡⚡постоянно жителство⚡⚡ всички, които не харесват "западните либерални ценности". Копейки, възползвайте се от предложението и заминавайте за Мацква. От мацква ще можете да идете в "БРИКС", свободно да плюете по целия цивилизован свят и да общувате с талибани, кадировци, представители на хамас и хезбула и всякакви други тарамбуки. Предложението важи и за пребоядисани комундрели и други меки китки.

2024.09.23 | 21:27

8
Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо-----> shout.to/maxpro

2024.09.23 | 21:18

7
НАТО - ШУМЕР - ЕВРЕЯ - ЕВРОПА - АМОРЕЯ БЯГАТ НА ТАЛАЗИ ОТ УКРАЙНА. НИКОГА НЕ Е ИМАЛО НЯКЪВ ИЗРАЕЛ! ИСРАЕЛ всъщност си е АМЕРИКА - ШУМЕР - АМОРЕЯ - ЕВРЕЯ - ЕВРОПА - ХИКСОСКИ СЪЮЗ ОТ АМОРЕИ - НАТО (СЕТА) БАНДИТИТЕ на СЕТ - САТ - САТАНА! БАНДИТСКАТА ЛИНИЯ НА СЕТ - АМОРЕИ - ШУМЕРИ - ЕЛИ - АВРАМИ - ЯХВИ - ЗЛАТНИ ТЕЛЦИ - ЗМЕИ - ЮДЕИ - ХАЗАРИ - ГЕРМАНИ - АМЕРИКАНЦИ - САЩ ОБЕДИНЕНИ АМОРЕЙСКИ ЩАТИ - ОБЕДИНЕНА ЮДЕЯ! UNITED STATES of AMOREY - САЩ! АМОРЕИ - АМЕРИКАНЦИ са ЦИГАНИ - МАНГАЛИ, МАН е ИМЕТО на МАНГАЛА АМОРЕЙ ЗМЕЙ МОЙСЕЙ, ВЛЯЗЪЛ като ЗМИЯ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЖЕНА СИ ХРИСТИЯНКАТА СЕПФОРА, УБИЛ И ИЗБИЛ ЦЕЛИЯТ И РОД И ПЛЕМЕ, ВСИЧКИ ВЪЗРАСТНИ, БОЛНИ, ЖЕНИ И ДЕЦА!
⚡Важно съобщение ⚡

2024.09.23 | 18:32

1
⚡Важно съобщение ⚡ГАДНИЯ ПОБЪРКАН ШИЗОФРЕНИК МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ ПСИХОТО ОТ СЕВЛИЕВО Е БЕЗОБИДЕН БЕЗРАБОТЕН ПСИХИЧНО БОЛЕН ГЕЙ, КОЙТО Е ДУХАЛ НА ЦИГАНИ И РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР БЕЗПЛАТНО. ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАСТРИРАН И УМЪРТВЕН ЗА СЛУЖБАТА МУ КЪМ ОКУПАТОРА САЩ ⚡⚡
⚡Важно съобщение ⚡

2024.09.23 | 21:05

6
ИБАНИЯ ПСИХИЧНО БОЛЕН ИЗРОД МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ ПСИХОТО ОТ СЕВЛИЕВО Е ЯЛ РЯЗАНИЯ УЙ НА АХМЕД МУСА В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. СЕГА СЕ ПРАВИ НА МЪЖ В САЙТА. ЖАЛЪК ЛАЙНЯР !⚡⚡
ТРЕПАНЕ ЗА ГАДНИЯ ПЛЪХ МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-КА.ТИЛА

2024.09.23 | 18:32

2
⚡Важно съобщение ⚡ГАДНИЯ ПОБЪРКАН ШИЗОФРЕНИК МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ ПСИХОТО ОТ СЕВЛИЕВО Е БЕЗОБИДЕН БЕЗРАБОТЕН ПСИХИЧНО БОЛЕН ГЕЙ, КОЙТО Е ДУХАЛ НА ЦИГАНИ И РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР БЕЗПЛАТНО. ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАСТРИРАН И УМЪРТВЕН ЗА СЛУЖБАТА МУ КЪМ ОКУПАТОРА САЩ ⚡⚡
Aбе

2024.09.23 | 20:47

5
Абе , що се цепите преди да сте се улевчили бре. Нещо май пързаляне шараните и те ви бягат. Леви, леви та на боклука вашата ....м..ма

2024.09.23 | 20:05

3
левите - у лево!
да,

2024.09.23 | 20:05

4
вече не сме от Левуново.

Добави коментар

Водещи новини