Татяна Дончева: Има всички изгледи ГЕРБ и ДПС да съставят правителство

  • 10 юни 2024 17:53

  • 3008
  • 12
Татяна Дончева: Има всички изгледи ГЕРБ и ДПС да съставят правителство
© БТВ

Приемаме нещата спокойно, всеки отбор може да загуби, включително с много. Няма драма в това. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на "Движение 21" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в по повод слабия резултат на "Левицата" на предсрочните парламентарни избори – 0.73% при обработени 93.53% СИК протоколи в РИК.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 896

Има няколко обяснения, например, че избирателите с лява ориентация искат обединение и винят всички, които според тях не са направили достатъчно да се обединят. Но също така е възможно обяснение, че лявото и обединението не ги интересува, защото вдясно, където има отлив от избиратели от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", нямаше очаквания прилив на гласове за "Синя България", които социолозите сочеха като потенциално парламентарно представени, заяви Дончева.

Щом избирателите показаха, че не ги интересуват нито левите, нито десните, трябва да се замислим дали въобще да се занимаваме с този процес на обединение и да приемем, че животът налага извънсистемни партии както у нас, така и в Европа, и да мислим за нова парадигма, добави тя.

Прави впечаталение как се движи механизмът за създаване на политически проекти. Напред вече излизат общуването с избиратели в интернет, което изисква много финансови средства. Чрез здраво финансиране например "Величие" успяха да пробият, посочи Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, а в отговор на въпрос кой финансира политическата сила, посочи: "Който има интерес. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на имаха очевидната договорка да преразпределят вота, като финансират част от тези малки формации, които да късат малък вот, и ако постигнат 20% преразпределение, да направят самостоятелно правителство. Това чак дотам не се е получило. От друга страна "Величие" е конкурент на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и ще е интересно ако е вярно твърдението на лидера на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика, че "Величие" е американски проект".

Защо "Величие" не е никаква изненада?

Потенциалното съставяне на правителство ще може да стане както с гласове на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", така и на "Величие", влючително и е възможен вариант правителство на малцинството с осигурена подкрепа в парламента. Има всички изгледи да има правителство, то да бъде по-дълготрайно и да бъде съставено от първите две политически сили, които са под знака на "Магнитски". Може есента да се ходи на нови избори, но то няма да бъде поради техническата невъзможност да се състави правителство, коментира лидерът на "Движение 21".

Сега ще стане ясно, че държаните от международните фактори като първа и втора политическа сила Борисов и Пеевски ще трябва да вземат непопулярни за страната решения, например свързани с войната в Украйна. Присъствието на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с като втора политическа сила би трябвало да означава сигнална лампа за всеки уважаващ себе си българин. Ние непрекъснато се оправдаваме с турското робство, когато не можем да направим нещо, а сме готови да се дадем "на табличка" на "султаните", да си поверим съдбините на някои по-отговорни от нас хора, заяви Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Попитана дали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще търсят преговори за съставяне на правителство с "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", тя отбеляза: "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" беше изхабен за сравнително кратко време политически проект от неподготвени хора. Те бяха употребени като салфетка за еднократна употреба. Ще минат през този парламент и ще си заминат. Влизаха от скандал в скандал, не се видя да се поучават от грешките си и си мислят, че всичко им се полага по право, защото са млади. На никого нищо не се полага по право".

По думите на Дончева целта на приближените до държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е президентска република. Ние от "Левицата" ще се борим против промяна на парламентарния модел, подчерта тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3008 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
патриот

2024.06.11 | 06:48

12
ти мършо долна

2024.06.10 | 23:17

11
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Пенка

2024.06.10 | 22:58

10
Колко много говори една снимка.

2024.06.10 | 20:12

9
Стара комунистическа пачавра
НЕ Е ЗА ЖАЛЕНЕ

2024.06.10 | 19:31

8
Защо се тревожиш за нея бандита ВАНКО 1 , заради когото прокара закон да отърве кожата му, и до сега я залива като душ с парични потоци КЕШ!
София на ПП

2024.06.10 | 18:44

4
Тая бабичка ,да си сади градината и да плете търлици на внуците !!
НЕ Е ЗА ЖАЛЕНЕ

2024.06.10 | 19:30

7
Защо се тревожиш за нея бандите ВАНКО 1 , заради когото прокара закон да отърве кожата му, той и до сега за залива с парични потоци КЕШ!
МЕНТЕТА

2024.06.10 | 19:28

6
Твърде безинтересна е лидерката на сламката за смучене на субсидии Д21.

2024.06.10 | 19:13

5
Дърта комунистическа пръдня

2024.06.10 | 18:23

3
Другарко адвокат на "Мултигруп", ами вие от БСП 3 пъти направихте коалиция с ДПС. Редно е вече да ви се смеем.
jovani

2024.06.10 | 18:22

2
Не ти е правилния Диоптър на Очилата

Добави коментар

Водещи новини