Изводите след 9 юни

  • 10 юни 2024 08:42

  • 2128
  • 6
Изводите след 9 юни
© Кадър БНТ

Социолозите Първан Симеонов oт " Галъп"  и Боряна Димитрова от "Алфа Рисърч" коментираха в сутрешния блок на БНТ данните от изборите 2 в 1 на 9 юни.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

Димитрова напомни, че “Величие” е най – голямата изненада, но при другите партии – ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ПП-ДБ, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, “Възраждане”изненада няма.

Едно то важните неща за тези избори и за което трябва да си вземат поука партиите са ниската избирателна активност, заяви Боряна Димитрова. По думите й, най – сериозна е ерозията при ПП-ДБ, а победата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на – печелят, но губят избиратели. При ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е същото, само ИТН увеличава избирателите си. Тя е категорична, че това не е редно да се неглижира.

Първан Симеонов коментира, че неговите изводи са сходни с тези на Димитрова. Причината – официалните резултати.

Снимка: Кадър БНТ

Боряна Димитрова смята, че технологичните проблеми в изборния процес поставят под въпрос дали правилно ще бъде отчетен гласът на избирателите.

Най – важният въпрос по думите им е кой ще управлява Бъкгария. “Този въпрос е важният, но политиците отсъстваха вчера”, каза Димитрова.

Боряна Димитрова смята, че технологичните проблеми в изборния процес поставят под въпрос дали правилно ще бъде отчетен гласът на избирателите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2128 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Симо

2024.06.10 | 11:26

5
Изводите са, че не искаме да сме зависими и експлоатирани от САЩ. Да се махат.

2024.06.10 | 11:57

6
35 години АМЕРИКАНСКО РОБСТВО!

2024.06.10 | 09:13

2
ГЕРБ СДС ДПС Фалшифицират резултатите по ЗАПОВЕД на САЩ, НАТО и ЕС. ХУБАВОТО Е, ЧЕ ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ СА НЕЛИГИТИМНИ! ГЛАСУВАЛИ СА 10% ЖИВИ и 10% МЪРТВИ ХОРА! ЕВРОНАТО НЯМА ДА БЪДАТ ЛЕГИТИМИРАНИ ОТ НАРОДА и ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗЪТ ОТ ДНЕВНИЯТ РЕД И ПОЛИТИКАТА В БЪЛГАРИЯ! ПАРТИЯ "ВЕЛИЧИЕ" ИМА 17% И ВЛИЗА В ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ! МАКРОН И УРСУЛА КАТАСТРОФИРАХА! НОВИ ИЗБОРИ! СКОРО БАЗИТЕ НА САЩ в БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗНАСЯТ със САМОЛЕТИТЕ КАКТО В АФГАНИСТАН и НИГЕР, БГ ЕВРОАТЛАНТИЦИ ЩЕ БЯГАТ ПОДИР САМОЛЕТИТЕ И ЩЕ СЕ ХВАЩАТ ЗА КОЛЕСНИЦИТЕ ИМ, БОБО ЩЕ СЕ ХВАНЕ ЗА ПРЕДНИЯ КОЛЕСНИК...

2024.06.10 | 09:29

4
ОБЩО СТЕ 4 МИЛИОНА БЪЛГАРСКИ ЖИВИ ИЗРОДИ В КЕ НЕФА
СМЪРТ НА БАЛГАРАЦИТЕ!

2024.06.10 | 09:28

3
ВЕЛИЧИЕ ИЗМАМА И ЛАЙ НА

2024.06.10 | 09:07

1
Още парички ще се източват от бедният български народ за субсидии на тези партиики! Така направи Костадин Костадинов - Копейкин! Който със народни пари си купи нова къща на морето и нова кола! пффффффффф БЪЛГАРИНО?!

Добави коментар

Водещи новини