Журналистът Бойко Станкушев: "Величие" понижава тежестта на останалите парламентарни групи

  • 10 юни 2024 00:33

  • 3351
  • 2
Журналистът Бойко Станкушев: "Величие" понижава тежестта на останалите парламентарни групи
© Булфото, архив

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са първа политическа сила, но това не прави по-лесна задачата да се сформира устойчиво мнозинство и редовен кабинет. Ситуацията може да се усложни, ако има седми участник, това ще доведе до допълнителна фрагментация. Сега няма как две партии да гласуват правителство, може да се случи само от три субекта. ''ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през'' е политическа формация, която привлича наказателния вот срещу системните партии, тя дава алтернатива. Това каза социологът Eлена Дариева в изборното студио на NOVA.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

Археологът проф. Николай Овчаров коментира, че седмият партньор в НС облекчава нещата. "Иначе щеше да има един златен пръст, а сега има избор между няколко субекта. След три години мачкане и човъркане на ПП-ДБ, това е голяма победа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Правителство ще има, но след сериозни усилия. Трябва сериозно правителство, за да се излезе от кризата, но не и експертно", отбеляза той.

Харалан Александров за полк. Николай Марков: Харесван е, защото загадъчно обещава добро бъдеще

Бившият екоминистър Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и – Ревизоро посочи, че ако Борисов вземе папката с първия мандат, ще е кандидат-премиер. "Той ще иска лидерите на другите партии, с които ще се коалира, да бъдат вицепремиери и министри. Ако реши, че ще прави експертен кабинет, няма да е такава конфигурацията. Борисов е бил премиер няколко пъти, може отново да заеме този пост. От "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" ще са много атрактивни, но нищо няма да зависи от тях", смята той.

Ивелин Михайлов, "Величие": Нямаме желание да излизаме от ЕС и НАТО

Журналистът Бойко Станкушев смята, че "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" понижава тежестта на останалите парламентарни групи. "Ако се направи правителство, няма да е с мандата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, защото Борисов трудно ще обясни това на избирателите си. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е незаобиколим фактор, Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова отново може да излезе на сцената като по-малък дразнител, приемлива e за другите партии. Това важи и за Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети", посочи той. 

Анализаторът Георги Харизанов обясни, че "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" е провела кампания в социалните мрежи и платформите за видеосподеляне. "Те търсят директна връзка с недоволните, хората, на които правителството им е виновно за собствените несгоди. Посланията към тях работят. Това е паралелен живот онлайн, партията е изключително ефективни там. ПП-ДБ, "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" и "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" ще са опозиция", смята той.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3351 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Name

2024.06.10 | 06:57

2
Подполковникът марко е точния му чин
Мишо К.

2024.06.10 | 00:37

1
Абе смешник, парламентарните партии си делкат близо 40 процента от гласовете, които не са пуснати за тях, 20% от тези под 4%, 20 невалидни и не подкрепям.

Добави коментар

Водещи новини