Драгомир Стойнев: След днешния ден е време за национален консенсус

  • 09 юни 2024 18:40

  • 304
  • 1
Драгомир Стойнев: След днешния ден е време за национален консенсус
© БСП

„Гласувах за разум и за връщане на отговорността към хората и към националния интерес в българската политика, това заяви Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, водач на листата на коалиция „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ в 27 МИР-Стара Загора, който гласува днес в гр. Раднево.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

Време е за стабилност и предвидимост в политиката. Конфликтът близо до границите ни, това, че изоставаме икономически, демографската криза, трябва най-сетне да светнат червената лампа на политиците. След днешния ден е време за национален консенсус и правителство на националния консенсус”, каза още той.
 
Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на обяви, че е гласувал и за бъдещето комплекса „Марица-изток“ и за спокойствието и добрия живот на заетите в него.

 „Искам ново начало на националната политика по отношение на реформата на въглищната енергетика и към Зелената сделка. Не ни трябват само частни проекти, а нова национална визия за развитие на региона. Последните решения за включването на ТЕЦ „Марица Изток“ на регулирания пазар, за отлагането на либерализацията на пазара на електроенергия за домакинствата, са добри, но частични“, каза още Стойнев.

Иван Ченчев (БСП): Гласувах за силна социална партия, с която да се чува гласът на хората

Последвайте канала на

Валери Зайцев
304 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.09 | 20:02

1
ВРЕМЕ Е ДА МРЕ ТЕ БЪЛГАРСКИ ИЗРОДИ!

Добави коментар

Водещи новини