Изборният ден в Пловдив и областта започна нормално

  • 09 юни 2024 09:45

  • 174
  • 0
Изборният ден в Пловдив и областта започна нормално
© Булфото

Изборният ден в Пловдив и областта започна нормално. Служителите на МВР са поели охраната на всички секции, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 878

В изборното помещение не се допускат въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите. Забранява се ползването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника с цел заснемане на начина на гласуване. Полицейските служители се намесват за възстановяване на реда, когато това е необходимо и има съответно решение на избирателната комисия. Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес и са съотносими към действията на МВР, на денонощната телефонна линия на министерството 02 90 112 98, имейл izbori@mvr.bg, както и на открития в пловдивската дирекция телефон 032 932 248.

Вот 2 в 1: България гласува за народни и европейски представители

Създадена е организация и звената на Дирекция "Български документи за самоличност“ ще работят в днешния ден от 8:30 до 19:00 часа. Те ще издават удостоверения (за изгубени/откраднати/повредени/унищожени лични карти и документи с изтекъл срок) с оглед на упражняване на избирателните права на гражданите, посочват още от ОДМВР Пловдив.

Последвайте канала на

Калина Христова
174 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини