Машини във Великотърновско не са стартирали

  • 09 юни 2024 09:23

  • 159
  • 1
Машини във Великотърновско не са стартирали
© Булфото (архив)

Изборният ден във Великотърновска област започна без нарушения и сътресения, но на няколко места има машини, които не са стартирали.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

Това съобщи председателят на Районната избирателна комисия в старата столица Десислава Йонкова. Тя уточни, че към момента всичко протича нормално.

"Много малко са членовете на секционни избирателни комисии, които не са се явили тази сутрин. Те са едва шестима – четирима във Велико Търново, по един в Павликени и Елена.

Това по никакъв начин не е затруднило работата на комисиите", увери Йонкова.

Вот 2 в 1: България гласува за народни и европейски представители

Тя допълни и че на няколко места има машини, които не са стартирали тази сутрин, но техниците работят по отстраняване на проблемите и все още официално в нито една от тези секции не се е преминало изцяло към хартиено гласуване, предаде "Фокус".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
159 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.09 | 09:29

1
Процесът по приемане на ТУРЦИЯ, ГЪРЦИЯ, БЮРМ МАКЕДОНИЯ, СЪРБИЯ, УНГАРИЯ, СЛОВАКИЯ и всички БАЛКАНСКИ СЛАВЯНСКИ ДЪРЖАВИ в БРИКС ЗАПОЧНА! В БРИКС ЩЕ ТЪРГУВАМЕ СВОБОДНО с 90% от СВЕТА със СОБСТВЕНАТА СИ ВАЛУТА и ЩЕ ЖИВЕЕМ в СИГУРНОСТ БЕЗ ЛГБТ. ВСЕКИ ЩЕ ИЗПОВЯДВА СОБСТВЕНАТА СИ ТРАДИЦИОННА ВЯРА и ЩЕ ГОВОРИ НА СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОДЕН ЕЗИК. САМО ВЪЗРАЖДАНЕ!

Добави коментар

Водещи новини