ЦИК проведе среща с институциите, ангажирани с изборите

  • 07 юни 2024 14:54

  • 289
  • 1
ЦИК проведе среща с институциите, ангажирани с изборите
© Булфото

Днес Централната избирателна комисия проведе среща с министъра на транспорта и съобщенията Георги ГвоздейковГеорги ГвоздейковГеорги Гвоздейков е авиационен инженер, завършил магистърска програма по „Авиационна техника, министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета КоритароваВиолета КоритароваВиолета Коритарова е назначена за министър на регионалното развитие и благоустройството в, министъра на електронното управление Валентин МундровВалентин МундровВалентин Мундров е назначен за министър на електронното управление в служебния кабинет с, заместник-министъра на външните работи Иван КондовИван КондовИван Илиев Кондов е назначен за служебен министър на външните работи с указ на президента Румен, заместник-министъра на транспорта и съобщенията Димитър Недялков, главния секретар на МВР Димитър Кангалджиев, представители на ГД ГРАО - директора Венцислав Христов и Иван Гетов. На срещата присъства Олекси Личковах, изборен анализатор и международен наблюдател от ОССЕ, съобщиха от Централната избирателна комисия.  

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 901

Отговорните министри предоставиха актуална информация на ЦИК относно организационно-техническата подготовка на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г, отбелязват от ЦИК.

През целия период на подготовка Централната избирателна комисия работи в постоянно взаимодействие и активно сътрудничество с институциите, ангажирани с изборния процес, се казва още в прессъобщението. 

ЦИК: Над 6000 са кандидатите за депутати в Народното събрание и над 400 - за ЕП

Последвайте канала на

Константин Тодоров
289 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.07 | 18:54

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини