Делян Пеевски, водач на листата на ДПС в Благоевград, посети Рибново

  • 03 юни 2024 14:44

  • 584
  • 7
Делян Пеевски, водач на листата на ДПС в Благоевград, посети Рибново
© ДПС

Среща с хората в най-красивото и самобитно село Рибново проведе председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и водач на листата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за район Благоевград Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

Председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с бе посрещнат от рибновчани с хляб и мед и получи характерни за района ръчно изработени тъкани и портрет на Васил Левски, апостолът на свободата.  

Делян Пеевски от Кърджали: Хората са нашият мощен гръб! Готови сме да управляваме, заедно с хората-имаме какво да дадем на България! 

В сърдечен разговор с хората Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на заяви, че винаги могат да разчитат на неговата подкрепа и на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, за да може населените места да бъдат привлекателни за младите хора, за да остават да живеят там и да не напускат страната.  

На предизборните срещи в област Благоевград присъстваха зам.-председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и втори в листата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Благоевград Йордан Цонев, членът на ЦОБ и кмет на община Белица Радослав Ревански, народният представител Елхан Кълков, кметът на Рибново – Мустафа Иса, общинските кметове на Гърмен - Феим Иса, Сатовча - Арбен Мименов и Якоруда - Мехмед Вакльов, областният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Благоевград Ведат Хюсеин, кандидатите за народни представители от листата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Благоевград Ибраим Зайденов, Фатима Йълдъс, Ахмед  Вранчев, Ерик Фейзиев, Шабан Хаджиоли, Мустафа Сирачки, Милена Бунцева, Къдри Инузов, Атидже Манзурска, Иман Вакльова, Мелиха Акбулут, Росица Медарова, Айше Мазгалджиева, Асим Чауш, Стойчо Ризов, Яхя Сантур, Суат Кунгьова, Кадрие Джамбазска, Симеон Ангелов и водача на листата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Кюстендил Николай Златарски, съобщиха от пресцентъра на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

Последвайте канала на

Филип Епитропов
584 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Не го нападат

2024.06.03 | 20:59

7
защото мохамеданите не ядат свинско

2024.06.03 | 15:05

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.03 | 20:58

6
delivers on his tasks and contributes positively to the success of the department.
агент сава

2024.06.03 | 15:41

3
стига с това гуси
банкаински разлогени ешнуси

2024.06.03 | 19:49

5
драифам.. ни скоро сха му пръснемм Гризната КуХАХАХ празна.. ГЛАФФА
ПРИТИСНАТИ В МЕНГЕЕМ ГЕНЕТАЛИ АН БАНКИАНСКИ ешнуси

2024.06.03 | 19:48

4
Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш! МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! БАШ П,а,ч,,а,в,р,а,т,а от Държавна неСигурност-Тр)ДАНС Петкана Сертова в Неизвестност !!! При МОМЧИЛ я няма, търсете я по Г,е,й Бардаците и Т,р,а,в,е,с,т,и, т Пиаците докато още Мърда !!! К,У,Р,В,И,Т, Е-Доносници от Тр)ДАНС първо се ИЗНАСИЛВАТ после се УБИВАТ !!!

2024.06.03 | 15:15

2
НАТО не е СЪЮЗ, а НАПАДАТЕЛНА ЧАСТНА ВОЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ - КОРПОРАЦИЯ ОТ ЧАСТНИ ФИРМИ ЗА ОРЪЖИЕ НА ЕВРЕИТЕ ЦИОНИСТИ - ЕВРОПЕЙЦИТЕ - КРАЛСКИТЕ ЕВРЕИ ФРАНКО-ГЕРМАНО-АНГЛИ, ПОДСТРЕКАВАЩИ и ВОДЕЩИ ВСИЧКИ ВОЙНИ ВЪВ СВЕТА. ТЕ СА ОТ ЗАРА - син на ЮДА, ЗАПАДНОТО КОЛЯНО НА ЮДА - ЕВРОПЕЙСКОТО, а ИЗРАЕЛ е от ФЕРЕС-ПЕРЕС-ФАРАС другия син на ЮДА. ДАВИД е от това ФАРИСЕЙСКО КОЛЯНО. НАТО ВОДЕШЕ РАЗМИРИЦИ в ЮГОСЛАВИЯ чрез БОСНЕНСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ. ГЕНОЦИД НЕ Е ИМАЛО, ЮГОСЛАВИЯ - СЪРБИЯ РЕАГИРА, КАКТО Е РЕДНО! НАТО ВОДИ ВОЙНАТА СРЕЩУ СЪРБИЯ в защита на КОСОВСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ. НАТО КОРПОРАТИВНАТА ЧАСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ ВОДИ ВОЙНИ ПРОТИВ НАРОДНИТЕ МАСИ В ДЪРЖАВИТЕ. НАТО СА МАЛЦИНСТВО, ЗАТОВА СА ДИКТАТУРА! НАТО ВОДИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА срещу РУСИЯ чрез УКРАИНСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ взели ВЛАСТТА в УКРАЙНА с ПОРОШЕНКО в 2014г. с ПРЕВРАТ. Ше бе ци ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ СС ЗЕЛЕНИ СИНИ и ВМРО, ако съставят Правителство след 9 юни 2024г.ще изпълнят Указанията и Заповедите на НАТО СТОЛТЕНБЕРГА за ИЗПРАЩАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ВОЙСКИ в УКРАЙНА и ПРЕДОСТАВЯНЕ на ТЕРИТОРИЯТА и ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО на БЪЛГАРИЯ за НАНАСЯНЕ на УДАРИ по РУСИЯ от БЪЛГАРИЯ с ЗАПАДНИ ОРЪЖИЯ и РАКЕТИ. ТОВА ЗАПОВЯДА НАТО СТОЛТЕНБЕРГА на ГЕРБ ШЕ БЕ ЦИ и КОАЛИЦИИ на 27.05.24г. ТАКА ЧЕ МИСЛЕТЕ СЛАВЯНО - БЪЛГАРИ ГРАЖДАНИ и НЕРОБИ, ГЛАСУВАЙТЕ ТВЪРДО ПРОТИВ ТЕЗИ ПАРТИИ, ИМА ДОСТАТЪЧНО ПАРТИИ от ВЪЗРАЖДАНЕ до ВЪЗРАЖДАНЕ на ОТЕЧЕСТВОТО.... НАЙ ДОБРЕ И ТВЪРДО Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

Добави коментар

Водещи новини