Делян Пеевски от Кърджали: Хората са нашият мощен гръб! Готови сме да управляваме, заедно с хората-имаме какво да дадем на България!

  • 30 май 2024 17:42

  • 619
  • 5
Делян Пеевски от Кърджали: Хората са нашият мощен гръб! Готови сме да управляваме, заедно с хората-имаме какво да дадем на България!
© ДПС

Вие сте най-силната ни организация. Вие сте сърцето на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с! Благодаря, че сме заедно, благодаря ви за доверието - ще го оправдая!

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 812

С тези думи се обърна към актива на областната организация на Кърджали председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и водач на парламентарната листа за Кърджали Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Намираме се в исторически момент и за държавата, и за нашата партия. Уверявам ви, че повече никой няма да може да вкара ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в ъгъла. Повече никой няма да може да направи нашите хора втора класа -те са първа класа. Те са като всички - достойни български граждани, каза лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

Делян Пеевски: Президентът Радев да не спекулира със страховете на хората

Нищо не може да се случи в България без нашето участие и всички останали вече го знаят. Сега най-важното е да поискаме доверието на нашите хора и да го получим, за да може да имаме достойно представителство в Народното събрание и изпълнителната власт, което е нашата цел и не крием това, подчерта Пеевски.

Ние сме готови да управляваме. Имаме подготвени кадри в цялата страна. Казвам го на висок глас - ние сме готови да управляваме, имаме какво да дадем на България, имаме какво да направим и в нашите населени места. За да може всички да видят какво е ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и какво могат да дадат нашите подготвени кадри. Ние го правим заедно, заяви Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на

Сега искаме доверието на хората. Ако има разочаровани, трябва да им се извиним, а след нашето извинение те ще видят реално нещата, които се случват, заръча той на актива на партията.

Не сме свършили всичко, това е само началото. Трябва да сме близо до хората и да имаме добро отношение към тях. Да не мислим, че те са ни длъжни, ние сме им длъжни, защото нашата власт произлиза от нашите хора. Без тях няма как да имаме власт. Те са нашият мощен гръб. Затова,  с най-добро отношение към хората помнете, че те винаги са прави, призова Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Ще имате моята подкрепа за всяко нещо. От вас искам да сте при хората. Моето  верую е, че трябва да се върнем при нашите хора, каза лидерът.

Колкото повече хора ни чуват и се връщат в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, толкова ние ще бъдем все по-силни и по-незаобиколим фактор в държавата. Знаете, че на някои не им се харесва това ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да е фактор. През годините бяха свикнали да ни натикват в ъглите и ако имат нужда от нас тогава ситуационно да ги подкрепяме. Това повече не може да се случи, отсече Пеевски. 

Ние ще решаваме кой може да управлява, кой може да е премиер, кои да са министри и ще решаваме дали искаме или не искаме да дадем нашата подкрепа. Никой не чакаме да ни кани за каквото и да било. Ние ще решаваме кого да подкрепяме, категоричен бе лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

Председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, водач на листата в Кърджали посети  Средновековния манастир “Св Йоан Предтеча” в Кърджали, където  бе посрещнат от Пловдивския митрополит Николай, който благодари за това, че всичко, което висшия клир поиска като подкрепа от държавата при срещата в Светия Синод в края на миналата година  с лидера на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, вече е изпълнено. 

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на посети и новата джамия в Кърджали, където проведе среща с Главния мюфтия на България д-р Мустафа Хаджи, районния мюфтия на Кърджали Басри Еминефенди и главния секретар на Мюсюлманско изповедание Джелял Фаик. Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на се запозна отблизо с дейността на Районно мюфтийство Кърджали. Духовниците изразиха благодарността на мюсюлманското вероизповедание за законодателните промени, които са в подкрепа на вероизповеданието, затова, че със спешната намеса на председателя на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на държавата осигури необходимата материална подкрепа за изграждане на Висшия мюсюлмански институт, за да се обучават имамите в България в традиционния за нашата страна ислям. 

На предизборната обиколка в кърджалийска област участваха и зам.-председателите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Йордан Цонев, Халил Летифов и Станислав Анастасов, членовете на ЦОБ Ерол Мюмюн-кмет на Кърджали, Радослав Ревански-кмет на Белица, областните председатели на Кърджали и Хасково - Ресми Мурад и Мехмед Атаман, кметовете на общините Момчилград - Илкнур Кязъм, Крумовград - Себихан Мехмед, Ардино - Изет Шабан, Черноочене - Айджан Ахмед, Кирково - Шинаси Сюлейман, Джебел - Неджми Али, кандидатите за народни представители от кърджалийската листа на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Байрам Байрам, Айтен Сабри, Павлин Кръстев,  Елван Гюркаш, Абидин Хаджимехмед, Сейфи Мехмедали, Асен Палов, Месру Мюмюн, Ерсин Юмер  и народният представител Адлен Шевкед, съобщиха от пресцентъра на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.  

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
619 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Делянчо

2024.05.31 | 10:10

5
Ти има Какво да дадеш на хората оти имаш много, ама много краден кеш.
Aлекс

2024.05.30 | 19:34

4
Само затвор или разстрел за Пеевски !
Teodora Andreas Berlin

2024.05.30 | 19:12

3
As Sam ot Alen Mak 4
Бат Груьо

2024.05.30 | 18:43

2
АНАТЕМА☢️☢️☢️

2024.05.30 | 18:09

1
POP KRASTIO POP KRASTIO NAPRAVI PONE OKOLOVRASTEN PAT V KARDJALI

Добави коментар

Водещи новини