Каракачанов: ВМРО настоява за 500 лв. месечно детски надбавки, 10 хил. лв. за новородено за работещи и учещи родители

  • 20 май 2024 11:34

  • 306
  • 3
Каракачанов: ВМРО настоява за 500 лв. месечно детски надбавки, 10 хил. лв. за новородено за работещи и учещи родители
© Булфото (архив)

Демографията, глупаци! Докато се боричкате за постове и пари скоро няма да има кого да „управлявате“!

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 790

Това написа в страницата си във Фейсбук председателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността във връзка с тревожните данни за демографската катастрофа, пред която е изправена България. Той направи и остра критика към водената в последните три години политика, която не само разедини обществото, но и с бездействието си допринесе за намаляване на населението, обезлюдяването на много населени места и засилената миграция на младите хора, които не намират перспектива за развитие в държавата.

ВМРО: Настояваме за дебат за бъдещето на България!

Политическата каста се замеря със скандали, колажи, карикатури и помия. В тази безумна кампания никой не разбра какво предлагат. В същото време данните от Евростат са зловещи за България. За 20 години - между 2003 г. и 2023 г. България е загубила 1,4 млн. души. Населението е намаляло със 17% за този период - по този показател пред нас е само Латвия.

Каракачанов подчертава, че икономиката се задъхва заради липса на работна ръка, оттам и осигурителната система, защото няма кой да работи, да плаща осигуровки, за да се плащат пенсиите.

Влезли сме в демографска спирала, но не нагоре, а надолу. Затова и от ВМРO говорим за демографска катастрофа. Нужни са крути държавни мерки за излизане от тази мъртва хватка, категоричен е още председателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Затова ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа предлага пакет от мерки:

- 500 лв. месечни детски надбавки за всяко дете за работещи родители;

- 10 000 лева еднократна държавна помощ при раждане на дете за работещи и учещи родители;

- нисколихвени ипотечни заеми за млади работещи семейства с гратисен период между 5-10 г. за закупуване на първо жилище;

- втора година майчинство - минимум две минимални работни заплати.

Това са само част от мерките по модела на Унгария и Орбан, които ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа ще въведе в следващото Народно събрание, заявява още Каракачанов

Последвайте канала на

Радина Лазарова
306 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 05:53

3
❤️ Г­­­о­р­­е­щ­­­и­­­ ­­м­о­­м­­и­ч­­­е­т­а­­ ­­­в­­­и­ ­о­­ч­а­­­к­­­в­­а­­­т ­­­-­ X­­­1­­8­.­F­U­­N

2024.05.20 | 13:59

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
УМРИИИИ ГНУСЕН УРОД

2024.05.20 | 11:47

1
СВИНЬО, НЕМА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ И КЛЬОПАЧКА ЗА ВАС.

Добави коментар

Водещи новини