Ангел Джамбазки зове: Да помогнем да се върне националната ни идентичност

  • 23 април 2024 13:49

  • 1935
  • 5
© Фейсбук

"Гласувайте на 9 юни, за да помогнете да се върне националната ни идентичност и националната ни ценност", за това призова от Страсбург пред NOVINI.BG евродепутатът Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

"Това гласуване би могло и би трябвало да върне обратно тук хора, които знаят какво значи български национален интерес", каза той. 

В края на мандата на ЕП Джмбазки направи пред NOVINI.BG равносметка на изминалите години.

Той определи като важно за неговата работа свършеното по отношение на нелегалната миграция, която продължава да бъде огромен проблем, политиките по "Зелената сделка", които според него обаче унищожават българската енергетика, работни места, които преследват налудничави практики, като това, че всички трябва да карат тротинетки, че кравите не трябва да се отглеждат, защото замърсяват въздуха с метан. "Това е като някакъв детски анимационен филм", заяви Джамбазки.

Изводи за този Европарламент, разбира се, има и от пандемията, каза Джамбазки -  колко пари бяха похарчени, включително и на български данъкоплатци, защо г-жа Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е не дава отговор какво е нейното участие. 

На 9 юни предстоят нови избори и за България  те ща са европейски и национални - 2 в 1

Въпреки това обаче Джамбазки не смята обаче, че България излъчва сигнали към Европа.

Така наречената сглобка е била доста подла, измамна към българските граждани, каза все пак той и добави: "В България във властта има преразпределение на интереси, политики, кой да овладее политическата власт". "Просто страната ни се възползва от евроизборите", смята Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Две партии, според него, са вкарали държавата в хаос. "Всички видяхме съдебната реформа, как се счупи основният закон на държавата", напомни той и категорично заяви, че България сама трябва да си решава проблемите. 

На въпрос в листата за ЕП или за национален парламент ще го видим, Джамбазки отговори: " Най - вероятно във всички варианти, аз съм част от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа". 

Ангел Джамбазки попадна в антикласация на "Политико"

Аз съм убеден и твърдо вярвам, че без национализма, българското общество е на един крак", каза той и добави: "Днес, утре и вдругиден пак ще има нужда от българския национализъм ".

 

Последвайте канала на

Галя Георгиева
1935 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.05.25 | 07:10

5
❤️ Г­о­р­е­­­щ­­­и­ ­м­­о­­­м­и­ч­е­­­т­­­а­ ­в­­­и­­ ­­о­ч­­­а­к­в­а­­­т ­­-­­ X­1­­8­­­.­­­F­U­­­N
СЛАВА УКРАИНЕ

2024.04.23 | 21:04

4
сха те УбИА П о мИо смесхна

2024.04.23 | 15:33

3
пиянде посрано, което го е ибала каракачанската свиня във всички дупки
Български национален...иуб

2024.04.23 | 15:32

2
Интересс..Интереса е българите да работят без пари или да се махат.
dsaasda

2024.04.23 | 14:40

1
Скрий се бе боклук! Абсолютно ненужно лайно, харчещо парите на българите. Дришляк!

Добави коментар

Водещи новини