Служебният външен министър: Парите за изборите в чужбина са достатъчни

  • 11 април 2024 15:17

  • 557
  • 1
© Novini.bg

Всичко върви по план, няма никакви промени. Не трябва никой да има опасения, всичко върви безупречно. Ние сме за това, като външно министерство, да се намали напрежението, вероятно ще има такова. Хора участват в това нещо, с различен опит и очаквания. Това заяви служебният външен министър Стефан ДимитровСтефан ДимитровСтефан е Димитров е назначен за министър на външните работи в служебния кабинет с премиер Димитър пред журналисти след заседанието на Министерски съвет във връзка с организирането на изборите зад граница.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 907

„По отношение разходите за изборите, не искам да коментирам. Спазваме изискванията на закона. Нашата оценка към момента е, че получените средства за организацията на изборите в чужбина са достатъчни. Не е тайна колко са, но няма да коментирам. Достатъчни са“, увери той.

ЦИК остава без флашпамет за машините за вота заради делото на Ваня Григорова

На въпрос относно това дали ще бъдат открити повече секции в чужбина с оглед провеждането на изборите през летния сезон, министърът коментира: „След като приключи процедурата по определяне на секциите. След като приключи тя, ще разберем има ли нужда от повече или от по-малко секции. Не за първи път външно министерство организира избори в летен сезон. Процедурата е една и съща, тя ще бъде спазена.“

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
557 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 07:42

1
❤️ Г­­о­­р­­е­­­щ­и­­­ ­­м­о­­м­и­­ч­­­е­т­­а­­ ­­в­­и­­ ­­­о­ч­а­­­к­­в­­а­­т ­­­-­ X­­1­8­­.­­F­­U­­­N

Добави коментар

Водещи новини