Частични местни избори в криводолско село, кметът подаде оставка

  • 27 февруари 2024 17:20

  • 862
  • 2
Частични местни избори в криводолско село, кметът подаде оставка
© Bulphoto, архив

Общинската избирателна комисия – Криводол е прекратила правомощията на кмета на с. Главаци Светлана Иванова. Решението на комисията е публикувано на интернет страницата ѝ.

ОИК - Криводол обясниха, че до прекратяването се е стигнало след подадена от Иванова молба за оставка, а мотивите са лични.

За решението на общинската комисия е уведомена и Централната избирателна комисия, която със свое решение от днес предлага на президента да насрочи частични местни избори, предава БТА.

Светлана Иванова бе единствен кандидат за кметското място в селото, издигната от ПП ГЕРБ. За нея на първи тур са гласували 76,30% от участвалите във вота гласоподаватели.    

Избори в Горно Церовене след внезапната смърт на кмета

Това няма да са единствените частични местни избори в област Враца, с указ на президента има вече насрочени за 10 март избори в селата Люти дол и Паволче.  

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
862 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.28 | 02:41

2
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2024.02.27 | 18:55

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини