Иван Ченчев (БСП): Ваня Григорова няма да остане дълго общински съветник

  • 02 декември 2023 18:34

  • 5685
  • 5
Иван Ченчев (БСП): Ваня Григорова няма да остане дълго общински съветник
© Булфото (архив)

Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на няма да остане дълго общински съветник, поне според мен. Вероятно си постила за нещо друго или друга посока. Тя има право да направи каквото реши. На Григорова ѝ трябваше БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и тя дойде на крака на „Позитано” и всички ние единодушно я подкрепихме. Тя засвидетелства уважението си, но след това тя коренно промени своето отношение. Защо тя промени поведението си, трябва да попитате нея”. Това заяви зам.-председателят на парламентарната група на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Иван Ченчев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS по повод поведението на общинския съветник и неуспял кандидат за кмет на София Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на.

За неподкрепата от страна на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в парламента на бюджета за здравеопазване, който е с 1,1 млрд. лева повече, Ченчев обясни, че хората продължават да виждат липсата на болници по места, продължават да са недоволни от здравната грижа.

По повод скандала между депутата от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и колегата му от Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от - Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е каза: На мен ми е неудобно да преповторя това, което ми чуха ушите в пленарна зала. Имаше част и от нецензурни изрази, но така се показа пред цяла България този публичен рекет, който си налагат един на друг в управляващата „сглобка”. Така се командва България в момента - като се разпределят порциите, като се налагат един на друг кой има повече влияние, за да си нагодят властовите позиции.

„Премиерът Николай Денков показа, че не управлява процесите. Очевидно нищо не зависи от него и те го прескачат, той просто е една „сламена фигура”. В тази „сглобка” се разбират „вождовете”. След като се видяха след скандала с назначенията в НЗОК, излязоха с коренно различно мнение”, даде пример Иван Ченчев.

Относно недоволството от страна на левицата към военния министър Тодор Тагарав, Ченчев заяви, че той е работил като експерт за чуждо правителство. При срещата си в парламента вчера депутатът е заявил на министъра, че трябва да напусне поста.

"Да, България" препотвърди подкрепа си на кабинета "Денков"

Последвайте канала на

Novini.bg
5685 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Снежко Снежев

2023.12.03 | 13:14

5
Ченчи, Ченчи, май забравите, как се целИвахте с ибрикчиите по площадите в София и страната, гювендии скапани:)))!

2023.12.02 | 23:41

4
СКАПАН СОРОСОИДЕН САЙТ! КАКВО Е ТОВА НЕЩО ОТДОЛУ " КОМЕНТАРНО ".?
Анонимен

2023.12.02 | 22:26

3
Обратно в гетото.

Добави коментар

Водещи новини