Васил Терзиев проведе първата си среща с районните софийски кметове

  • 22 ноември 2023 20:34

  • 1274
  • 2
Васил Терзиев проведе първата си среща с районните софийски кметове
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Регулярните ми срещи с кметовете на всички 24 района започнаха. Днес проведохме първата с фокус върху приоритетите ни на работа, структурата на районните администрации, работата със Столичния инспекторат и темата за децентрализацията, която за нашата коалиция беше сред важните в кампанията за местните избори", това написа в профила си във "Фейсбук" кметът на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

"Голяма част от районните кметове вече публикуваха отчети за първата седмица от работата си и обещаха, че ще продължат да действат при пълна прозрачност и да информират гражданите за всичко важно", допълни Терзиев в социалната мрежа.

"Уверих кметовете на всички 24 района, че ще имат пълната ми подкрепа за бързото справяне със спешните въпроси, които възникват. Те са хората, които са най-близо до гражданите и трябва да имат и правомощията, и финансирането, за да ги решават", написа още столичният кмет.

"Ще заложим повече средства за ключовите проекти на районите в бюджета за 2024 г. и на следващата ни среща очакваме предложенията от районните кметове. Ще работим за повече инвестиции в кварталите, с равно третиране на всички райони", допълни Терзиев.

“Продължаваме промяната - Демократична България” (Спаси София) обжалват резултатите от първия тур в Банкя

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1274 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.23 | 00:21

2
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

2023.11.22 | 22:38

1
Много са ми важни срещите на отрочето на ДС,където за нищо не става.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини