Лорер: Постигнахме разтърсваща победа на местните избори

  • 07 ноември 2023 19:10

  • 4598
  • 38
Лорер: Постигнахме разтърсваща победа на местните избори
© БНТ

"Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" нямаше нито едни кмет досега. Ние постигнахме разтърсваща победа на тези избори. Видя се, че една от огромна част от населението иска тази промяна. Колегите от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са в правото си да направят равносметка какво се случи на тези избори. Това каза в предаването Още от деня по БНТ депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава по повод резултатите от местните избори.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

България се намира в едно динамично управление, известно като сглобката, но то започва да дава своите резултати и мисля, че следващите месеци ще го покажат. Не виждам по-добра алтернатива з а България, не виждам по-добра алтернатива и за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Местните избори показаха нещо много ясно – промяната е тук, България иска промяна. Победите ни в София, Варна, Пазарджик и Благоевград показаха, че промяната няма да отиде никъде, напротив, тя набира сила и постепенно ще достигне в цяла България, подчерта Лорер.

Заедно с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в сме на национално ниво, защото осъзнаваме, че избирателите искат от нас резултати – искат съдебна реформа, искат да пътуват свободно в Европа и искат да пазаруват в евро. Нашата политическа култура изисква да разберем, че в настоящата ситуация трябва да се управлява в коалиции както на национално, така и на местно ниво, добави той.

Депутатът от ПП-ДБ коментира и искането на кандидата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за кмет на София Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на да обжалва изборите в столицата.

Ваня Григорова: Ще бъда първата, която ще поздрави Терзиев, когато съдът реши, че тези резултати са законосъобразни

С това искане Григорова се присъединява в отбора на хора като Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, които обичат да оспорват демокрацията до последния ѝ механизъм, че и оттатък. Надявам се, след като съдът се произнесе да имат доблестта да поздравят победителя. Победителят е Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите и той ще управлява София в следващите 4 г. Убеден съм, че той ще се ръководи от интересите на софиянци, посочи Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава.

По думите му отмяната на машинното гласуване на първия тур на местните избори е атака срещу държавността на България. Това определено беше активно мероприятие, което не трябва да бъде подминато само с оставка. Това трябва да бъде разследвано от самата ДАНС. Цялата тази постановка е изключително вредна за демокрацията изобщо. Въпреки всичко това ние вървим напред, каза още Лорер.

Той коментира и оставката на лидера на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

За нас е важно е постоянството на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в това, което са обещали, не само на българския парламент, а и на цялото общество - конституционна реформа, която най-после да раздели политика от правосъдието у нас. Това е истинската мисия на партиите, обещали тази реформа. Аз вярвам, че каквито и промени да се случват в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, те имат необходимата политическа мъдрост, че това е пътят, който трябва да следваме, посочи депутатът от ПП-ДБ. Той допълни, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, който поема временно ръководството на партията, "разбира историческата важност на процесите, които протичат в България в момента".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4598 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар

2023.11.08 | 21:05

38
сам не си вярва, ама лъже и с г ъ з а си!
Победа

2023.11.08 | 11:53

37
И аз , и аз ....много съм доволна от резултата!
Иво

2023.11.08 | 11:48

36

2023.11.07 | 22:55

26
Нелигитимни сте избрани с под 10%. 80% от Софианци ИЗОБЩО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА КОЙТО И ДА Е, ВСИЧКИ КАНДИДАТИ БЯХА НЕЛИГИТИМНИ! СОФИЯ и БЪЛГАРИЯ се Управляват от МАЛЦИНСТВА, което НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ!

2023.11.08 | 07:03

35
Ами да са гласували! После се сърдят!
А ТИ ОТ КОЕ ГЕТО СИ

2023.11.07 | 22:59

27
СИФИ " А " НЦИ .....,С "А" ...,КОЛКО ИМАШ ПО БЪЛГАРСКИ НА ТЕСТА ?;! ..

2023.11.08 | 01:07

34
ЕВРЕЙСКО ГОМНО

2023.11.08 | 00:47

33
Горещи момичета ви очакват на - - - Meetme.pw
афера.бг

2023.11.07 | 23:47

32
СКАНДАЛ! ЕТО ВИ ГО НОВИЯ ПП/ДБ КМЕТ НА ВАРНА! НЯМА КАДРИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ, МОЛИ ЛОШИЯ БИЗНЕС НА ПОРТНИХ ДА МУ ДАДАТ ЗАМ-КМЕТОВЕ, НАЧАЛНИЦИ ОТДЕЛИ! МОЛЯТ ГЕРБ ЗАМ – КМЕТ ДА ОСТАНЕ!
stefanos

2023.11.07 | 23:36

31
Гладна кокошка просо сънува! 175 хил гласа от милион и 100 София? Няма и една десета от града Леваци
Емѝ...

2023.11.07 | 23:09

30
Ще му духам нас този къдрав пич. Слава Израели ✌️

2023.11.07 | 23:02

29
Уникален Тъпак !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини