Борис Бонев: Сглобка в София няма да има и няма да преговаряме с ГЕРБ

  • 07 ноември 2023 16:03

  • 4491
  • 23
Борис Бонев: Сглобка в София няма да има и няма да преговаряме с ГЕРБ
© Булфото

Сглобка в София с участието на "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" няма да има. Това заяви в предаването "(О)позиция" на "Сега" лидерът на "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси, който е коалиционен партньор на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" в следващия Столичен общински съвет.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

В него групата ПП-ДБ-СС ще е от 23 съветници от общо 61 човека в СОС. Според Бонев настроенията и сред останалите общински съветници в коалицията са да не се преговаря с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, които ще имат 14 души.

"Няма как едно безотговорно решение, каквото би било София да се управлява в коалиция с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в по модела в Народното събрание, да се представи като национално отговорно решение. Ние сме в София, изборите бяха в София. Всички много добре разбираме защо ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в загубиха толкова тежко изборите в този град. Няма как тези, които са тотално делегитимирани от самите хора, да могат да имат претенции да участват във властта. Тази партия трябва да си почине от управлението и това го казаха софиянци, при това на два тура. Но това не значи, че техни предложения ще бъдат отхвърляни, само защото идват от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, както правеха самите те през последните 4 г.", коментира Бонев. 

Той даде да се разбере още, че групата на ПП-ДБ и "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" няма да търси един коалиционен партньор, с който да управлява през следващите 4 г., а повече ще се разчита на тематични мнозинства. Бонев поясни, че вече са започнали разговори с останалите формации в новия общински съвет. "Те обаче няма да са: на ти този пост, дай онзи пост. Изготвили сме внимателен анализ на програмите на бъдещите ни колеги в СОС, или поне на тези, които имаха такива. Маркирали сме темите, за които повече от една група са заявили, че ще се борят да се реализират. Не мислим за коалиционно споразумение с някоя друга формация и оттук-нататък всичко да трябва да бъде одобрено от двете страни“, заяви Бонев.

Ще оцелее ли "сглобката"? Христо Иванов: Няма смисъл да си извиваме ръцете

Според него не е парадокс това, че на балотажа кандидатите за районни кметове на ПП-ДБ и "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" са победили с голяма преднина опонентите си по места, а на централно ниво Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите едва е победил Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на с по-малко от 5 000 гласа. Бонев коментира, че сблъсъкът по райони е бил с досегашните кметове от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и че в кварталите отвращението от управлението на партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е довело до по-категорични резултати, докато битката за София е била с представителя на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. "И двамата кандидати не носеха отговорност за негативите от 18-годишното управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и е нормално това да доведе до по-балансиран резултат между тях", обобщи Бонев.

Той предупреди, че предстои ревизия на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "Нека никой да не си мисли, че ще махнем с ръка, ще забравим тези 18 години, ще отворим нова страница и няма да гледаме назад. Няма как да отвориш нова страница, ако не знаеш на какво стъпваш. Всяко доказателство за корупция, далавера, нагласена обществена поръчка ще бъде изпратено в прокуратурата", заяви председателят на "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4491 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Петър

2023.11.09 | 19:18

23
Бонев до вчера снимаше дупки, а сега ще го правят шеф на общинския съвет, луда работа!

2023.11.08 | 09:51

22
герб загубиха, защото така реши борисов!
Жетона

2023.11.07 | 20:10

21
Мазен вътрак, като цялата им гей шайка

2023.11.07 | 19:56

20
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto
Реалист

2023.11.07 | 18:31

19
Значи господин Бонев,ще управлявате в София със БСП,и-или Възраждане,.....значи предпочитате да управлявате с комунисти,русофили,левичари......."добър" цивилизационен избор,няма що!?!
АА

2023.11.07 | 18:11

18
Това е лицемерие ! Та нали имате правителство сглобка! Каквото и да кажете , ще е лъжа!
Даа

2023.11.07 | 18:09

17
Незабавна оставка Долни кекемяни проклети да сте
ШИЍБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ

2023.11.07 | 18:07

15
А С КОЙ .....С БСП ЛИ ....... ЧЕРРРВЕН ПЕЕДААААЛ .....,А?;??? ...ТИ КОЙ СИ.., ЧЕ ДА КАЗВАШ .....!!??
Борис Бонев

2023.11.07 | 18:08

16
И ОНЯ ПЕДЕЛ Гергин . Са комунисти

2023.11.07 | 17:42

8
Браво г-н Бонев. Никога повече гроб в София!!!!

2023.11.07 | 18:00

14
На майка ти у шундата олигофрен

2023.11.07 | 17:45

10
УбаУ де, ма догодина да не викаш никога и пп, хахаха, като сменяш крадеца не решаваш проблема.

2023.11.07 | 18:00

13
Я жив пе де раст

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини