Ивайло Старибратов: Дадох вота си за това Пловдив да се управлява честно и прозрачно

  • 05 ноември 2023 09:34

  • 801
  • 1
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Гласувах за това Пловдив да се управлява честно и прозрачно. Да бъде чист и прекрасен град, в който нашите деца да имат желание да се върнат тук, да се реализират, да работят и да живеят тук, а не да напускат страната. Това заяви кандидатът за кмет на Пловдив на ПП-ДБ Ивайло Старибратов.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Той гласува с машина в Професионалната гимназия по битова техника в града. На балотажа днес той се бори за гласовете на жителите на града срещу Костадин Димитров.

"Искам да призова пловдивчани – зная, прословути са с айляка, но моля да дойдат и да гласуват, защото днес се решава доста сериозен, исторически дори проблем, който е желателно да се решава от тях, а не от други", каза той. "Не мога да си обясня ниската активност, но смятам, че в следващите часове ще се активизират. Виждайки каква е активността в другите градове – Варна, Благоевград, София... Имаме пловдивска черта, която ни дава по-бавни сигнали за гласуване."

България избира на втори тур: Гласуваме на балотаж в 19 областни града

"Надявам се да управлявам и с гражданите, и с ОбС. Съветниците да са разумни и да дават реални решения, които да са полезни за гражданите, а не на конкретни групи хора, които към момента имаха такава нагласа за управление в Пловдив. Няма ясно мнозинство в общинския съвет, но до общи гласувания ще се стига с убеждения и с политики, които ще са ясни и категорични, че са в полза за Пловдив и за пловдивчани, а не с нагласа за едно или друго, което трябва да се случи", сподели още той.

Транспортът и ремонтите в града са проблемите, които ще трявма да бъдат решени в спешен порядък. „Надявам се да направим нова организация за движение, която да отпуши градът. Най-важните проблеми за решаване са, другото е Пловдив да бъде по-чист по-зелен и по-уютен за гражданите."

„Ще продължа да работя за Пловдив с всички сили и средства, със знанията си. Да, аз съм гражданска квота, не съм партиен член на нито една от коалиционните партии, затова ако не бъда избран за кмет няма да участвам в ОбС, но ще продължа да работя, защото не само че те ме подкрепиха, а и моя идейна нагласа са „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ и „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“, защото чрез тях ще се осъществи промяната.

Той допълни, че ще работи в ролята на гражданин, като по думите му това не е невъзможно.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
801 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.05 | 09:57

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба------> mub.me/medik

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини